Tips til familieportrætter


Desto flere personer man skal have til at samarbejde på et portræt, desto mere udfordrende bliver opgaven. Her hos Pinkstudio nyder vi dog de udfordrende opgaver og synes enhver fotografering skal være en fest – især for børnene. Videoen herover giver et skønt indblik i hvordan et helt almindeligt forløb hos Pinkstudio foregår – og herunder finder I et par tips til hvordan I bedst muligt forbereder jer selv og børnene på jeres fotografering.

Pinkstudio by Angelina Devine Marias-097 Tips til familieportrætter Nyheder Portræt Tips og Tricks

Ta’ en fridag!

Ikke fordi fotograferingen tager en hel dag, men børnene kan godt mærke hvornår der er god tid – og forældres stress (og mangel på samme).  Hos Pinkstudio har vi også åbent i ferierne, så med lidt planlægning, så finder vi også en tid til skolebørnene. Og så kan familien få en hygge dag sammen efter fotograferingen.

Vores erfaring med de mindste fortæller os at det bedste resultat får vi når fotograferingen foregår inden middagsluren, det er der vi får flest smil og mest samarbejdsvilje.

Hos Pinkstudio har vi åbent tirsdag-fredag efter aftale – og som nævnt også i såvel vinter-, påske-, sommer og efterårsferien.

Forbered børnene

Men ikke for meget! I må gerne fortælle dem at nu skal vi til fotografen, vi skal have det sjovt sammen – og få noget smukt der kan hænge på væggen efterfølgende (og måske hemmelige gaver – hemmeligheder er sjove)

Men undgå at fortælle dem at de skal smile (det skal vi nok få dem til), at det er vigtigt de sidder stille (det er ikke så vigtigt).

Giv dem indtrykket af at vi skal have det sjovt sammen. For det er præcis det vi skal – tilbringe en hyggelig og sjov stund sammen, med masser af grin.

Mere end 10 års erfaring med at få børn til at grine og smile gør at vi nok skal få fanget det der øjeblik – hvis blot vi kan få mor og far til at trække vejret dybt og nyde øjeblikket.


Pinkstudio by Angelina Devine Marias-145 Tips til familieportrætter Nyheder Portræt Tips og Tricks
Pinkstudio by Angelina Devine Marias-044 Tips til familieportrætter Nyheder Portræt Tips og Tricks

Planlægning

Hos Pinkstudio starter vi altid med et uforpligtende forventnings og forberedelsesmøde.  På den måde er jeres fotografering planlagt i god tid,  omgivelserne udvalgt (studie, i naturen, hjemme i stuen – alt kan lade sig gøre) – I er nøje vejledt i påklædning, så portrætterne kommer til at matche jeres personlighed såvel som jeres hjem.

Se også vores guide til børnefotografering:
Sig AppelsiiinVil du fotograferes? – Bussemænd og sorte negle

Spørgsmål? Ring på tlf. 31 13 87 21