Fotografering af forsikringsskade i Odense


Velkommen til Pinkstudio by Angelina Devine – din pålidelige partner, når det handler om professionel fotografering af forsikringsskader i Odense.

Erfaring du kan stole på

Jeg har mange års erfaring i at dokumentere forsikringsskader efter forsikringsselskabernes krav. Jeg forstår, hvor vigtigt det er at indfange alle detaljer for at lette forsikringsprocessen.

Centralt beliggende studie med nem adgang

Mit studie ligger centralt på Skibhusvej i Odense og er let tilgængeligt. Her er gode parkeringsmuligheder samt adgang med offentlige transport. Bemærk dog at her er tre trin op, hvilket kan være udfordrende hvis du har gang-besvær.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Mit mål er at gøre forsikringsprocessen så problemfri som muligt for dig. Jeg hjælper med at dokumentere skaderne professionelt og nøjagtigt, så du kan have tillid til resultatet. Jeg indsender billeder samt faktura direkte til forsikringsselskabet, så det er nemt og problemfrit for dig. Der er fast pris på 3000,- (+ moms), som udgangspunkt betales dette direkte af forsikringsselskabet.

Klar til at hjælpe

Hvis du har brug for min service, er du velkommen til at kontakte mig på telefon: 31 13 87 21. Jeg står klar til at besvare dine spørgsmål og booke en tid, der passer dig.

Jeg ser frem til at hjælpe dig med at dokumentere dine forsikringsskader på den bedst mulige måde. Din tilfredshed er min prioritet!

Book din tid på tlf. 31 13 87 21