Hoda og Khaled

Pinkstudio by Angelina Devine 171A4301-1 Hoda og Khaled Nyheder

Kort fortalt

  • Dato: 20-5-2017
  • Sted: Valdemar slot
  • Antal gæster: 100+
  • Budget: 150.000+

Kjolen

Min kjole skulle ikke være den helt store prinsesse kjole som mange leder efter. Jeg vidste helt præcist hvilken type kjole det skulle være.
Jeg fandt Celina Christensen på nettet som tilbød de smukkeste bohéme/vintage kjoler. Og her fandt jeg den helt rigtige. Det var den 3. kjole jeg prøvede i samme butik og vi var alle (brudepigerne) helt overbevist om at det skulle være den. Jeg var den eneste i Celinas showroom, så der var god tid til mig. Kjolen havde den smukkeste blonde ryg, et smukt fald i det lækreste silke med et lille diskret slæb. Den skulle være min.


Pinkstudio by Angelina Devine 171A3589 Hoda og Khaled Nyheder
Pinkstudio by Angelina Devine 171A4402 Hoda og Khaled Nyheder

Jakkesættet

Khaled var i et smukt skræddersyet sæt fra Morten Rex’ Fashion Lab

Skal Pinkstudio forevige jeres kærlighedshistorie?
Book et uforpligtende forventningsmøde på tlf. 31 13 87 21

Stedet


Min mand ville have at festen skulle være stor og smuk. Valget faldt på Valdemars Slot. De havde plads til alle gæsterne, samt overnatningen, og selvfølgelig faciliteterne til hele seancen. Oplevelsen med dem var fantastisk. Der var intet der manglede og vi kunne ringe på alle tider af døgnet hvis der var spørgsmål. De var utrolig hjælpsomme og der var intet de ikke kunne løse. De havde godt overblik og tog en kæmpe byrde fra vores skuldre ved at varetage så mange opgaver.

Pinkstudio by Angelina Devine 171A4295 Hoda og Khaled Nyheder

Pinkstudio


Angelina havde en super professionel tilgang og præstation under hele vores forløb. Vi fik de bedste råd og vejledning til hvordan hele processen skal foregå og her inddrog hun sine mange års erfaring til stor fordel for os.

For os var det meget vigtigt vi fik de helt rigtige øjeblikke med, på vores store dag, og man må sige hun fik det gjort til fulde. Portrætterne var smukke og vigtigst var de naturlige. Derudover var de produkter hun tilbød, langt over vores forventninger! Kvaliteten var unik og fejlfri.

Vi har fået utrolig mange positive tilbagemeldinger på produkterne – særligt takkekortene som var helt exceptionelle. Takket være Angelina har vi i dag portrætter vi kan kigge på, og stadig få gåsehud. Vi vil til enhver anden begivenhed gøre brug af Pinkstudio, fordi hun virkelig kan sit håndværk! Hun leverer varen perfekt – på alle punkter.

Se også Hoda og Khaled fortælle om deres portrætter året efter deres fotografering: “Du er ikke den billigste

Pinkstudio by Angelina Devine 171A4437 Hoda og Khaled Nyheder

Pinkstudio by Angelina Devine 171A3822 Hoda og Khaled Nyheder
Pinkstudio by Angelina Devine 171A4308 Hoda og Khaled Nyheder

Beskriv et særligt øjeblik fra dagen: “Da jeg trådte ud af slottet og kiggede ud over alle gæsterne og min mand som ventede på mig var meget specielt. Vielsen foregik udenfor på den store græsplæne med den store sø og havet som baggrund. En sanger spillede “Marry me” af Train.”

Pinkstudio by Angelina Devine 171A3903-1 Hoda og Khaled Nyheder
Hvordan ser jeres kærlighedshistorie ud? Book på tlf. 31 13 87 21