Forlovelse

Forlovelsesportrætter er en god måde at lære sin fotograf lidt bedre at kende på forhånd, og en god måde at få lidt kameratræning inden den store dag. Portrætterne kan også bruges til kreative indslag under brylluppet såsom “Blank Space” konceptet, hvor alle gæster får lov at signere et af forlovelsesportrætterne eller skrive en sød hilsen som et evigt minde fra jeres fest.

1500

Pinkstudio by Angelina Devine Louise-og-Jens-forlovelse-13 Forlovelse  Pinkstudio by Angelina Devine Louise-og-Jens-forlovelse-5 Forlovelse
Pinkstudio by Angelina Devine Nadia-og-Henrik-ja-ja-061 Forlovelse

1. Forventningsmøde

Inden vi går i gang, skal vi helt uforpligtende mødes. Vi skal tale om jeres drømme og ønsker til jeres forlovelsesportrætter.

I skal se på hvad Pinkstudio kan tilbyde jer, og se om det matcher det I drømmer om. Det er her alle spørgsmål skal besvares, og vi skal finde ud af om det skal være Pinkstudio der står for jeres forlovelsesportrætter.

Forventningsmødet foregår altid i studiet – og både den vordende brud og gom skal deltage i mødet. Mødet bør bookes mindst to måneder før I ønsker fotografering.


2. Fotografering

I de fleste tilfælde starter forlovelsesportrætterne med en styling, hvor en professionel stylist sørger for hår og makeup inden fotograferingen.

Efter stylingen går fotograferingen så i gang, enten tager vi videre til en på forhånd aftalt location – eller bliver i studiet, alt efter jeres ønsker.

Vi skaber sammen en god stemning under fotograferingen, hvor jeg sørger for at få skabt de portrætter I har givet udtryk for I ønsker jer.

3. Fremvisning

Nu skal I opleve jeres portrætter for første gang. Vi skal sammen gennemgå de færdige portrætter, og nøje få finjusteret udvalg og produkter til at matche jeres ønsker og drømme.

I skal regne med at afsætte cirka en time til mødet. Mødet foregår typisk ca 3 uger efter fotograferingen.

Efter en forlovelsesfotografering hos Pinkstudio, investerer det typiske par, fra 6000 kr og opefter i færdige produkter i forbindelse med fremvisningen.

Priser såvel som produktudvalg gennemgås naturligvis nøje til forventningsmødet.


4. Fernisering

Det er nu jeres færdige produkter skal opleves for første gang, for mange er dette et stort øjeblik.

Denne oplevelse vælger mange at dele med venner og familie.

Ferniseringen afholdes i studiet. I kan naturligvis også vælge det skal være en helt privat begivenhed for kun jer to.

Pinkstudio har åbent efter aftale, så tidspunkterne for møder kan tilpasses alle skemaer.
Weekender forbeholdes dog bryllupper – og de få friweekender er afsat til familietid.