Camilla og Roy

Pinkstudio by Angelina Devine Camilla-og-Roy-715 Camilla og Roy Nyheder

Kort fortalt

  • Dato: 19-8-2017
  • Budget: 50-75.000 kr
  • Antal gæster: 50-75

Kjolen

Jeg havde booket en tid ved Lily i Odense, til kjoleprøvning en lørdag. Jeg havde min mor, min lillesøster og min veninde med ud og se på kjoler.
Min søster og veninde skulle være mine to brudepiger. Jeg havde fundet en på nettet ved Lily, som jeg gerne ville prøve, men var forberedt på at jeg skulle prøve et par stykker. Da jeg fik den første på, fik jeg et sug i maven. Det var den. Jeg prøvede 3 andre i næsten samme udseende og facon, men det var den første der skulle være min.


Pinkstudio by Angelina Devine 2.-Camilla-og-Roy-portrætterne-11 Camilla og Roy Nyheder

Pinkstudio by Angelina Devine 3.-Camilla-og-Roy-gæsterne-8 Camilla og Roy Nyheder

Jakkesættet

Gom samt forlover besøgte Poul Iversen i Vejle, hvor modtagelsen var enormt positiv. Vi blev modtaget af en nylig ansat som fremviste enkelte sæt tøj hvorefter ejeren tog over. Både gom og forlover blev tilbudt en øl under tøjprøvning. Ejeren tog mål og med hans erfaring tog det ikke lang tid for ham at finde to passende sæt.

Det gik lidt over budget, men i forhold til service og resultat var dette givet godt ud.

Skal Pinkstudio forevige jeres kærlighedshistorie?
Book et uforpligtende forventningsmøde på tlf. 31 13 87 21

Stedet


For os var det vigtigt, at vi fandt et sted, hvor vi følte os tilpasse til festen. Ikke noget fint og fornemt, men hyggeligt. At der var rigeligt af mad og drikkelse til gæsterne. Derfor valgte vi Bogense hotel, de leve op til alle vores ønsker.

Pinkstudio by Angelina Devine 4.-Camilla-og-Roy-festen-82-1 Camilla og Roy Nyheder

Pinkstudio


Vi startede med at booke en forlovelsesfotografering og fik nogle super lækre portrætter ud af det. Den dag, blev vi enige om at hun skulle være fotografen til vores bryllup og vi har aldrig fortrudt det. Vi har fået de bedste portrætter, et super lækkert album og nogle flotte takkekort. Angelina har vejledt os med stor entusiasme, både omkring selve brylluppet, brudens nervøsitet, billedlokations osv. Hun er en fotograf man føler sig tryg med.

Se også Camillas interview fra året efter brylluppet: Nygift og gravid

Pinkstudio by Angelina Devine 2.-Camilla-og-Roy-portrætterne-51-2 Camilla og Roy Nyheder
Pinkstudio by Angelina Devine 4.-Camilla-og-Roy-festen-125 Camilla og Roy Nyheder
Pinkstudio by Angelina Devine 4.-Camilla-og-Roy-festen-142 Camilla og Roy Nyheder

Billede nr 2 er vores forlovelsesportræt, som blev vores gæstebog og i dag hænger på væggen derhjemme.

Book et uforpligtende forventningsmøde på tlf. 31 13 87 21

De særlige øjeblikke


Roy: “I det øjeblik dørene går op i kirken kommer jeg i tanke om at jeg har glemt mine briller, men følelsen da hun kommer tæt nok på til at jeg kan se hvor smuk hun er var et ret markant øjeblik.”

Camilla: “Det første særlige øjeblik jeg havde, var da min far og jeg gik op af kirke gulvet og så alle dem der var kommet i kirken for at fejre os. Oppe ved alteret så jeg så en høj flot mand, for anden gang, i den tid jeg har kendt ham i jakkesættet. Ham skal jeg sige Ja til om lidt. Det var overvældende på den gode måde. Da vi så gik ned af kirkegulvet sammen jeg tænkte jeg bare; hold da op, vi er gift. Jeg er gift med den mand jeg elsker”

Pinkstudio by Angelina Devine 1.-Camilla-og-Roy-vielsen-12 Camilla og Roy Nyheder
Skal Pinkstudio forevige jeres særlige øjeblikke?
Book et uforpligtende forventningsmøde på tlf. 31 13 87 21