Kvalitet og service

Hos Pinkstudio er målet at I får smukke produkter hjem til at hænge på væggen – målet skal opnås igennem at vi taler om jeres ønsker, behov og stil. At det bliver personlig kunst, skabt til jer – på produkter der er skabt til at holde en livstid – også selvom der til tider kan komme en fedt-finger eller to på.


Sjovt og hyggeligt

Hos Pinkstudio forsøger vi at holde en hyggelig, afslappet og familiær stemning.

At arbejde med børn – er altid på børnenes præmisser. Børnene skal huske deres fotografering som en sjov og festlig begivenhed.

Derfor bestræber vi os på at altid skabe en sjov og hyggelig atmosfære for børnene samt at gøre fotograferingen til en leg.

Angelina – Fotograf

Angelina stiftede Pinkstudio i 2007

Passionen for fotografering opstod i teenageårene – og var en hobby der endte med at blive levevejen. Siden 2007 har Angelina drevet Pinkstudio fuldtid.

Når Angelina ikke er travlt optaget med at skabe evige minder, deltager hun gerne i messer og konferencer, i såvel indland som udland. Både som underviser og som elev, for hele tiden at holde sig opdateret med de sidste nye teknikker, trends og produkter.


Sabine – Assistent

Sabine har været en del af Pinkstudio siden 2016.

Sabines opgaver er mangfoldige, helt generelt hjælper hun med at holde styr på det hele, sørger for ingen mangler noget og tingene er på deres plads.