Mange bække små

Jeg er blot en enkelt person, der ejer en lille virksomhed – men jeg tror på at hvis vi alle sammen hjælper lidt, så hjælper det rigtigt meget. Derfor har jeg altid forsøgt at gøre en lille forskel. Jeg startede som 18årig med mit første frivillige arbejde og den dag i dag bestræber jeg mig på at lave 2-4 ugers frivilligt arbejde, hvert år.

Hjælp til ledige, hvert år i januar, kører jeg med gratis CV-portrætter til ledige. Hvor jeg også får hjælp fra andre frivillige, til at sørge for at 150-200 personer går ind i det nye år med et frisk CV portræt og en masse vejledning til at komme i job.

Jeg støtter årligt lokale foreninger, blandt andet andespillet hos Agedrup forsamlingshus, samt Stjernen IF

Tidligere har jeg årligt været på mødrehjælpen i Odense og sørget for julefotografering af deres mødre grupper samt været en del af Motorsport for life.

Siden 2020 har jeg haft fokus på den grønne omstilling hos Pinkstudio – hvor jeg især har haft fokus på at mindske transport og affald. Inden omstillinger fik jeg besøg af 2-4 lastbiler om ugen. Omkring halvdelen af de ting jeg modtog, havde inden de landende her været på et fly og flere lastbiler. Det hele pakket ind i plastik, pap og bobleplast i uanede mængder. Det besluttede jeg mig for at lave om på, og i dag er størstedelen af mine produkter danskproduceret, så turen hertil er kortere – og jeg står selv for slutproduktionen. Det betyder lidt længere leveringstid for dig som kunde, men færre lastbiler og mindre affald - og ikke mindst et håndlavet produkt til dig. Nu får jeg besøg af 2-4 lastbiler om måneden. I stedet for 2-3 sække med (primært plastik) affald om ugen, er det nu 2-3 poser om måneden. Løbende udskifter jeg også emballage, i 2020 fik jeg udskiftet udenlandske portrætæsker, med danskproducerede æsker af genbrugspap, det smukke silkepapir er udskiftet med lidt grovere genbrugs-silkepapir, og når der indkøbes nye poser, er disse også af genbrugspapir.

I 2024 forventer jeg at få indfaset bambus-fotopapir og album der er produceret under grønnere forhold – for at nå næste mål.

Pinkstudio by Angelina Devine dreamposter-web Mange bække små

2020-21: Dream-project.

Her tog jeg udgangspunkt i Martin Luther Kings ikoniske tale, og satte fokus på kampen imod racismen, med udgang i kærligheden.

2020 + 21: Kvindernes kampdag.

To år med fokus på stærke kvinder, for at fejre kvindernes kampdag.

Pinkstudio by Angelina Devine Staerke-kvinder-Maria-010 Mange bække små
Pinkstudio by Angelina Devine pride24x18 Mange bække små

2022: Pride-project

Jeg fejrede pride-måned ved at sætte fokus på mangfoldigheden i LGBTQ+ miljøet.