Telefonsamtalen – Et Hjertevarmt Kunstprojekt

Jeg søger børnemodeller

Deltag i "Telefonsamtalen" – Et Hjertevarmt Kunstprojekt

Jeg søger børnil at blive en del af et dybt personligt kunstprojekt, "Telefonsamtalen", som udforsker temaer om forbindelse og kærlighed gennem enkel handling af at række ud og tale med dem, vi elsker. Dette projekt er inspireret af et øjeblik, hvor jeg ønskede at dele min glæde med en elsket, der ikke længere er her, og søger at fange de emotionelle bånd, der forbinder os på tværs af generationer.

Pinkstudio by Angelina Devine telefon Telefonsamtalen - Et Hjertevarmt Kunstprojekt Nyheder Tilbud

Hvad Dit Barn Får: Som tak for deltagelsen i projektet, vil dit barn modtage et gratis 13x18 cm fine art print af deres portræt. Barnet vil få en sjov oplevelse studiet og få en mulighed for at være en del af en kunstnerisk hyldest til de uudslettelige spor af kærlighed og forbindelse, som vi alle bærer i vores hjerter.

Projektets Varighed: Projektet forventes at strække sig over det næste år, hvor jeg vil søge efter børn i forskellige aldre til at portrættere dette tema. Dette er en rejse for at dokumentere livets dyrebare øjeblikke og de stærke bånd, der forener os. Når projektet er afsluttet vil der naturligvis blive en udstilling som alle bliver inviteret med til.

Ideelle Deltagere:

  • Børn, der er udadvendte og kan følge simple instruktioner. (F.eks: Du skal sidde på denne stol, du skal kigge denne vej og lignende.)
  • Børn af forældre, der har mulighed for at bringe deres børn til fotograferingen i hverdagene i dagtimerne.

Dette projekt er en invitation til at fejre og ære de, vi har mistet, samtidig med at vi hylder de forbindelser, vi fortsat har. Hvis dit barn har lyst til at deltage i denne kreative rejse og bidrage med deres personlighed, ser jeg frem til at høre fra jer.

Sådan Tilmelder Dit Barn Sig: Udfyld venligst tilmeldingsformularen med dine kontaktoplysninger og et billede af barnet - jeg udvælger løbende modeller.

Spørgsmål?: Tlf 31 13 87 21