Hos Pinkstudio mener vi at fantastiske portrætter starter med fantastiske mennesker.

Missionen er at skabe smuk kunst der matcher jeres personlighed og stil, og som vil vare hele livet.
Hos Pinkstudio laver vi ikke filer, vi skaber smukke portrætter, som vægkunst eller i kvalitetsalbum.
Gennem portrætterne skabes uvurderlige minder, der vil give glæde flere generationer frem.

Pinkstudio by Angelina Devine Victoria-Elliot-Benjamin-ja-ja-060 Portrætter

Sådan skaber vi sammen de smukke portrætter

Under klassiske portrætter finder I nemme pakkeløsninger på fotografering, med priser fra 1500,- det er her studiefotograferingerne med de smukke klassiske portrætter finder sted – skal det være ekstraordinært, så anbefaler vi de eksklusive portrætter – her starter vi med det uforpligtende møde, hvor vi sammen finder det helt rigtige udtryk for jeres fotografering. Det er her vi køber en helt særlig kjole, lejer et forladt slot eller hvad der nu skal til, for at få skabt noget unik kunst til jeres hjem.

Forventningsmøde*


Inden vi går i gang, skal vi helt uforpligtende mødes. Vi skal tale om jeres forventninger og ønsker til såvel fotografering som færdige produkter. I skal se på hvad Pinkstudio kan tilbyde jer, og se om det matcher det I drømmer om

* Et forventningsmøde foregår som oftest i studiet – ved klassiske portrætter er det dog muligt at gøre det telefonisk.


Pinkstudio by Angelina Devine Marlene-037 Portrætter

Fotografering


Det er selve dagen – det er nu vi skal skabe den gode stemning.

Jeg anbefaler man vælger tidspunkter der tilpasses de yngste deltagere, så alle er friske og veludhvilede. Børn før skolealderen bør altid have en formiddagstid.

Fotograferingen tilpasses individuelle behov, så det varer typisk fra 1-4 timer alt efter valget af fotografering og hvad der ønskes som færdigt resultat.


Pinkstudio by Angelina Devine Rikke-og-Mikkel-564 Portrætter

Finpudsning og design


Jeres portrætter bliver nøje udvalgt og efterbehandlet, så I får præcis det i har givet udtryk for til forventningsmødet/ ved telefonmødet. Når jeres portrætter har fået deres endelige form, designer vi slideshow, vægsamlinger og album tilpasset til jer. Efterbehandlingen tager ca. 2 uger.


Pinkstudio by Angelina Devine Alfred-23 Portrætter

Fremvisning


Det er nu I skal opleve jeres portrætter for første gang. Vi skal sammen gennemgå portrætterne, finde jeres favoritter og finde ud af hvordan det endelige resultat passer ind i jeres hjem. Det er her I investerer i de smukke færdige produkter. Den typiske familie hos Pinkstudio bruger for omkring 6.000 og opefter, på produkter efter fotograferingen. Vi snakker grundigt om den samlede pris på de produkter i vælger, så der ikke kommer nogle overraskelser. Fremvisningen varer oftest omkring en time og afholdes i studiet.Pinkstudio by Angelina Devine Rikke-og-Mikkel-560 Portrætter

Fernisering


Det er nu vi skal se det færdige resultat, og for mange er dette et stort øjeblik. De fleste vælger at dele denne oplevelse med deres nærmeste venner og familie. Ferniseringen foregår i studiet.


Pinkstudio by Angelina Devine Nikolai-1-år-013 Portrætter
Book din tid til et uforpligtende forventningsmøde på tlf. 31 13 87 21