Bryllupsfotografering

Når I vælger mig som jeres bryllupsfotograf, vælger I en erfaren bryllupsfotograf med passion for at skabe tidsløse portrætter der vil bringe glæde i mange generationer. I vælger en form for bryllupsfotografering hvor målet er at skabe smukke produkter fra jeres bryllup, i form af håndbunde album, portrætter til væggen, samt takkekort.

Inkluderet i alle pakker er et forberedelsesmøde hvor vi sammen gennemgår jeres tidsplan og ønsker til jeres bryllupsportrætter. Finpudsning af jeres portrætter, samt design af slideshow, album, takkekort og vægkunst. En fremvisning, hvor I får lidt lækkert at spise, mens I oplever jeres portrætter, og udvælger jeres færdige produkter. En fernisering, hvor I oplever jeres færdige produkter, sammen med venner og familie.

Pinkstudio by Angelina Devine Julie-og-Kenneth-670 Bryllupsfotografering
Spørgsmål?
Ring på tlf. 31 13 87 21

Heldags bryllupsfotografering

Valget for jer der vil sikres at alle øjeblikke bliver dækket. Der fotograferes fra når gæsterne ankommer til kirken og indtil brudevalsen er danset og sokkerne klippet.

12000


Pinkstudio by Angelina Devine Susan-og-Martin-2788 Bryllupsfotografering

Halvdags bryllupsfotografering

Valget for jer der gerne vil have dækket en stor del af jeres dag. Fotograferingen starter når gæsterne ankommer til kirken og slutter når I går til bords.

8000


Pinkstudio by Angelina Devine Rikke-og-Mikkel-739 Bryllupsfotografering

Vielse og portrætter

Valget for jer der blot ønsker at få de vigtigste elementer med. Fotograferingen starter når gæsterne ankommer til vielsen og slutter når vi efter vielsen har skabt jeres portrætter. Kan kun bookes på Fyn.


6000

Pinkstudio by Angelina Devine sofieogjonasweb3 Bryllupsfotografering

Anbefalinger fra tidligere brudepar kan læses herunder:

Book jeres uforpligtende forventningsmøde på tlf 31 13 87 21

Anbefalinger


"Vi har kendt Angelina fra Pinkstudio privat i mange år. Og alligevel havde hun en super professionel tilgang og præstation under hele vores forløb. Vi fik de bedste råd og vejledning til hvordan hele processen skal foregå og her inddrog hun sine mange års erfaring til stor fordel for os. Vi har mange gange før brugt Pinkstudio, men til de mindre portrætbilleder. For os var det meget vigtigt vi fik de helt rigtige øjeblikke med, på vores store dag, og man må sige hun fik det gjort til fulde. Portrætterne var smukke og vigtigst var de naturlige. Derudover var de produkter hun tilbød, langt over vores forventninger! Kvaliteten var unik og fejlfri. Vi har fået utrolig mange positive tilbagemeldinger på produkterne - særligt takkekortene som var helt exceptionelle. Takket være Angelina har vi i dag portrætter vi kan kigge på, og stadig få gåsehud. Vi vil til enhver anden begivenhed gøre brug af Pinkstudio. Ikke kun fordi hun er en god veninde, men fordi hun virkelig kan sit håndværk! Hun leverer varen perfekt - på alle måder."
~ Hoda og Khaled

Pinkstudio by Angelina Devine 171A4402 Bryllupsfotografering

Da min mand friede tilbage i januar 2015 sagde jeg at hvis jeg skulle giftes så ville jeg have Pinkstudio som fotograf - og sådan blev det. Vi satte dato og bookede Pinkstudio allerede i 2015 og hele vejen igennem planlægningen har vi haft god kontakt med fotografen. Møderne undervejs har også bare gjort at vi følte os i rigtig gode hænder og vidste at vores ønsker blev imødekommet. Angelina ved ALT om bryllupper og der har bare ikke været nogen tvivl om at hun var det helt rigtige valg til en af de nok vigtigste ting på vores store dag - nemlig minderne og at fange de helt rigtige øjeblikke. Jeg har haft stor glæde af at have en at spørge til råds undervejs i vores planlægning.

De smukke færdige portrætter på væggen vidner også om at Angelina bare er super god til sit job. Ikke nok med at vi havde fundet den helt rigtige fotograf så assisterede Angelina også ved gaveåbningen og hjalp mig ind og ud af biler hele dagen. Vi var så heldige at få lov til at køre med i hendes bil fra receptionen og ud til fotografering samt videre til fest og det var med Asti på bagsædet og det hele. Jeg har følt at hun var meget mere end blot fotografen den dag. Ud på natten fik vi rigtig mange henvendelser fra vores gæster der roste fotografen så der var slet ingen tvivl om at hun var meget professionel og også venlig. Vi købte en heldags fotografering og vi har ikke på noget tidspunkt fortrudt at vi valgte at prioritere fotografen som noget at det vigtigste og en af de største poster i budgettet. For bagefter er det minderne der tæller og jeg elsker at have de minder på væggene omkring mig. Jeg føler vi har fået en rigtig god behandling og super flotte kvalitetsprodukter.
~Anne-Louise og Jens

Pinkstudio by Angelina Devine 4.-Louise-og-Jens-portrætter-75 Bryllupsfotografering

Vi vandt en konkurrence med forlovelsesfotografering og fik nogle super lækre portrætter ud af det. Den dag, blev vi enige om at hun skulle være fotografen til vores bryllup og vi har aldrig fortrudt det. Vi har fået de bedste portrætter, et super lækkert album og nogle flotte takkekort. Angelina har vejledt os med stor entusiasme, både omkring selve brylluppet, brudens nervøsitet, billedlokations osv. Hun er en fotograf man føler sig tryg med.
~Camilla og Roy

Pinkstudio by Angelina Devine 4.-Camilla-og-Roy-festen-82 Bryllupsfotografering

Jeg elsker elsker elsker vores billeder! De er i top kvalitet og fortæller og viser præcis den stemning der var!

~Emilie og Magnus

Pinkstudio by Angelina Devine Emilie-og-Magnus-ja-ja-2401 Bryllupsfotografering

Vi er yderst tilfredse med forløbet hos Pinkstudio helt fra første møde ved bryllupsmessen til det endelige resultat på væggen. Hele vejen igennem har vi følt os velkomne og vi har kunne stille alle de ‘dumme’ spørgsmål både om fotografering og billeder, men også om mange af de andre problemstillinger man møder som brudepar. Vi er 100% tilfredse.
~Violeta og Jørgen


Pinkstudio by Angelina Devine Violeta-og-Jørgen-667 Bryllupsfotografering
Book forventningsmøde! ... det er gratis og uforpligtende
Pinkstudio by Angelina Devine 171A4291 Bryllupsfotografering
Pinkstudio by Angelina Devine Rikke-og-Mikkel-564 Bryllupsfotografering
Pinkstudio by Angelina Devine 1.-Violeta-og-Jørgen-vielsen-112 Bryllupsfotografering
Pinkstudio by Angelina Devine Louise-og-Jens-ja-ja-368-2 Bryllupsfotografering
Pinkstudio by Angelina Devine Sabine-og-Jonas-442 Bryllupsfotografering
Pinkstudio by Angelina Devine 4.-Marianne-og-Kim-portrætter-1 Bryllupsfotografering
Pinkstudio by Angelina Devine 3.-Violete-og-Jørgen-portrætter-36 Bryllupsfotografering
Pinkstudio by Angelina Devine 2.-Camilla-og-Roy-portrætterne-31 Bryllupsfotografering
Pinkstudio by Angelina Devine Rikke-og-Mikkel-735 Bryllupsfotografering