Sofies boudoir portrætter

Sofie bookede en tid til boudoir fotografering hos Pinkstudio, det skulle være en fødselsdagsgave til hendes kæreste – men endte med også at blive en gave til hende selv.

Pinkstudio by Angelina Devine Sofie-Amalie-109 Sofies boudoir portrætter Nyheder  boudoir

Hun tog turen fra Århus til Odense, til Pinkstudio, for at få skabt sine portrætter.

Læs Sofie meget ærlige beretning om hvordan oplevelsen ændrede hendes syn på hendes egen krop:

“Jeg har egentlig i mange år været glad for min krop.
Efter en masse terapi efter anoreksi, overspisning og andre lignende sygdomme, slog jeg mig til ro med, at min krop bare ER en størrelse 40-42, og at jeg er sund, frisk og velformet.
Men som de fleste kvinder ender jeg indimellem i fælden med tanker om, at hvis mine bryster var større, mine hoftere smallere, min bagdel rundere eller maven fladere, ville jeg være lykkeligere.

I forbindelse med min kærestes fødselsdagsgave valgte jeg at få taget nogle letpåklædte billeder af mig selv hos Pinkstudio, og han blevet meget meget glad for gaven.
Men det ændrede også mit eget syn på min krop. Jeg er begyndt at se mig selv som sexet, at sætte pris på min lille talje, runde bryster, velsiddende numse, pæne smil, små fødder og fine øjne frem for at tale min krop ned. Jeg ser pludseligt det pæne i brede hofter og runde kinder, og jeg elsker min krop. Det er måske overfladisk, men det ændrede noget i mit kropssyn at se mig selv på en anden måde på fotografier.
Oveni dette er
Angelina en virkelig behagelig fotograf. Hun formår at få hele oplevelsen ned på jorden, og at tale med en, så man ikke oplever det som akavet eller mærkeligt, men bare sjovt at blive fotograferet. Hun er god til at grine med en, når det kikser lidt, og til at være ærlig, når vinklerne kikser, men også når det bare er i top.
Jeg vender klart tilbage engang til en morgengave,
graviditetsportrætter eller bryllupsportrætter!”

*Opdatering – sommeren 2017 tog jeg Sofie og Jonases forlovelsesportrætter – d. 11 August 2018 fik jeg også æren af at fotografere Sofies bryllup – da hun gav sit ja til sin Jonas. Se Sofie og Jonas’ bryllupsberetning

Pinkstudio by Angelina Devine Sofie-Amalie186 Sofies boudoir portrætter Nyheder  boudoir