De urolige drenge…

… er ikke en formulering jeg nogensinde ville bruge. Alligevel står det i dagens ugeavis (i en ellers udmærket artikel) som noget jeg har sagt. Som man kan høre i videoen som ugeavisen selv har lagt ud: Video i ugeavisen, så udtaler jeg mig slet ikke om “urolige drenge” – eller urolige børn i det hele taget – ej heller om generte piger. Formuleringen er “her er plads til de børn der svinger sig i lysekronerne og de børn der lige har brug for at stå bag mor og lige tø op inden vi går i gang

I Pinkstudio.dk oplever jeg rigtigt mange forskellige børn – herlige på hver sin måde – jeg oplever ikke drengene være “urolige” i det hele taget – eller mindre generte end pigerne. Det eneste sted hvor jeg synes jeg har oplevet forskel er faktisk når jeg laver “cake smash” – der er drengene ofte lidt mere glade for selve madgriseriet 🙂

Når det er sagt, synes jeg at resten af artiklen er meget fin – og jeg blev da også ringet op af to sælgere, kort efter jeg var i ugeavisen – der absolut mente de kunne sælge noget til mit nye studie 😉

Pinkstudio by Angelina Devine ugeavisem De urolige drenge... Nyheder