Om Pinkstudio

Kvalitet og service

Hos Pinkstudio er alle brudepar vigtige. Vi bestræber os på at I som brudepar får den bedste behandling og vejledning fra det øjeblik I henvender jer, til overleveringen af jeres færdige produkter.

Vi besøger jævnligt internationale messer, for hele tiden at kunne tilbyde det bedste som branchen har at tilbyde, inden for service, fotografering og færdige produkter.


Hyggeligt og sjovt

Hos Pinkstudio forsøger vi at holde en hyggelig, afslappet og familiær stemning.

Bryllupper er en kærlighedsfest – så vi forsøger at gøre oplevelsen med jeres bryllupsfotograf til en fest, fra vi planlægger jeres bryllupsfotografering og igennem hele processen indtil vi holder en fernisering med jeres venner og familie.

Angelina – fotograf

Angelina stiftede Pinkstudio i 2007

Passionen for fotografering opstod i teenageårene – og var en hobby der endte med at blive levevejen. Siden 2007 har Angelina drevet Pinkstudio fuldtid.

Privat er Angelina gift med John, mor til to store børn. Kærligheden til bryllupper er så stor, at hun tre gange har sagt ja til manden i hendes liv, indtil videre.

Når Angelina ikke er travlt optaget med at skabe evige minder, deltager hun gerne i messer og konferencer, i såvel indland som udland. Både som underviser og som elev, for hele tiden at holde sig opdateret med de sidste nye teknikker, trends og produkter.

Pinkstudio by Angelina Devine DSC8471-Edit-FB Om Pinkstudio

Sabine – assistent

Sabine har været en del af Pinkstudio siden 2016.

Sabines opgaver er mangfoldige, helt generelt hjælper hun med at holde styr på det hele, sørger for ingen mangler noget og tingene er på deres plads.

Pinkstudio by Angelina Devine DSC8341-Edit-FB Om Pinkstudio