Mere for pengene

Pinkstudio by Angelina Devine janni-225x300 Mere for pengene Nyheder Portræt  Janni fortæller om hendes rejse med Pinkstudio – fra de hendes datter blev født for 6 år siden – og frem til nu. Om forskellen i såvel pris – som det man får for pengene.

CD’erne

Da jeg for snart 6 år siden stiftede bekendtskab med Pinkstudio og Angelina, var det rigtig meget prisen der lokkede. Det var billigt for under 1000 kr kunne man få 15-20 billeder udleveret på en CD.

Jeg fik nogle år efter taget igen billeder hos Angelina, denne gang udendørs, en skøn sommerdag med masser af vandpytter og en datter der får hoppet rundt med et stort smil på læben, jeg elsker de billeder og igen fik jeg en CD med billederne.

Prisændringerne

Så kom lillebror til, og jeg skulle finde det rigtige øjeblik at få mine 2 guldklumper foreviget, og igen tog jeg kontakt til Angelina. Jeg blev paf, hun havde ændret sin procedure, så nu kunne jeg ikke længere få en CD med en masse billeder, men skulle i stedet købe print efterfølgende. Jeg måtte da også lige trække vejret helt ned i maven, da jeg så priserne, for jeg synes det var blevet dyrt.

Opfølgningsmøde og vejledning

Men Angelina vandt, da jeg jo kendte til kvaliteten og servicen, og ikke ville risikere at blive skuffet hos en anden fotograf. Kort efter fotograferingen kom jeg forbi til mit opfølgningsmøde og så portrætterne igennem på storskærm. Der blev både udvalgt mindre portrætter til bedste og oldeforældre, et større til min mor – og sidst men ikke mindst et portrætter til vores egen stue.

Jeg var i tvivl om størrelsen på portrættet hjem til vores egen stue, men takket være Pinkstudio’s særlige software kunne jeg opleve portrætterne på min egen væg og endte med at få et 50×70 cm portræt til væggen derhjemme.

Julegaverne

En god uges tid senere hentede jeg portrætterne, fik mine portrætter pakket ind til julegaver, så de var klar til at blive delt ud juleaften.

Det store portræt var den bedste julegave til os selv, jeg havde aldrig troet at jeg ville bruge så ”mange” penge på et portræt, men hver gang at vi træder ind i vores stue, så får vi øje på vores 2 guldklumper og får glæde af billedet. Pinkstudio by Angelina Devine 12941252_10207914875363774_316300160_o-169x300 Mere for pengene Nyheder Portræt

Den daglige glæde

Pointen med denne beretning er nemlig at jeg kan godt huske de skønne portrætter jeg fik taget af Liva som helt ny – og den skønne sommerdag hvor hun hoppede i vandpytter (og Angelina fik vådt tøj!) – men det er netop kun et minde, for CD’en ligger pakket væk i skuffen. De er aldrig blevet printet, de er aldrig blevet sat i ramme, de bringer os ikke glæde på en daglig basis.

Jeg er slet ikke i tvivl – når mine guldklumper skal foreviges igen, så snupper vi endnu en tur forbi Angelina og betaler for at få hele pakken, da man ender med at få meget mere for pengene. 

 

Pinkstudio by Angelina Devine 12346370_920029584731685_265483458537130084_n Mere for pengene Nyheder Portræt