Mødrehjælpen 2015

En begivenhed jeg altid ser meget frem til. 

Traditionen tro, tager jeg igen i år ind på mødrehjælpen og fotograferer i to dage. Det er en af de ting jeg gør som frivilligt arbejde. Faktisk donerer jeg i gennem Pinkstudio.dk 3-4 ugers arbejdskraft, kvit og frit hvert år.

Pinkstudio by Angelina Devine Nora-sh-5-300x225 Mødrehjælpen 2015 Nyheder Portræt

Det gør jeg, fordi jeg tror på at hvis vi alle sammen hjælper lidt, så hjælper det rigtigt meget.

Det kunne jeg ikke gøre, uden jer.

Alle jer der kigger forbi Pinkstudio.dk og bliver fotograferet. Alle jer der anbefaler mig videre til venner og familie. Det er takket være jer, at jeg har råd til at donere frivillig arbejdskraft i så stort et omfang.

Når du vælger at blive fotograferet hos Pinkstudio.dk så er du også med til at støtte:

Mødrehjælpen .– Mere specifikt, mødregrupperne for de unge mødre.

Motorsport for Life .– Når motorsporten tager kronisk syge børn ud og giver dem en oplevelse for livet, så er Pinkstudio.dk også en del af det.

Julehjælpen  .– Hvert år gør julehjælpen en kæmpe indsats for at sørge for dem der ikke har så meget, får lidt mere. Pinkstudio.dk donerer hvert år gratis fotografering til et par familier.

I starten af Oktober tilbringer jeg to dage på mødrehjælpen, og ud over at jeg fotograferer og redigerer portrætter, så har mine leverandører også været gavmilde. 

Dansk digital lab sponsorerer et kvalitetsprint i 18×24 , og malericentralen donerer en matchende dansk produceret ramme med refleksfrit glas. Lil Prop shop har doneret nogle nye smukke baggrunde. Og Bettina, der på hobbybasis syer ting til fotografering, har doneret en graviditetskjole samt hårbånd og butterflys.

Mødrehjælpen er mit “bløde punkt”

For det er knap 20 år siden jeg selv stod der, sytten år gammel og pænt i chok over de to streger jeg havde opdaget.

I dag er min datter vokset sig til en fantastisk ung kvinde, med studenterhue, medaljer i cheerleading og sin egen lille “hybel” – lillebror er startet i 7. klasse, har passeret de 1.70 og fået en mørk stemme.

Mødrehjælpen gav mig et fantastisk fællesskab med andre unge mødre og en masse praktiske råd og vejledning, der gjorde det uplanlagte barn noget nemmere at få planlagt i en fart.