Hvor svært kan det være?


Hvorfor er det man ikke bare kan komme ind fra gaden og blive fotograferet – eller ringe og bestille en tid til i morgen? Hvor svært kan det egentlig være at sætte en baggrund op og tage nogle portrætter?

Pinkstudio by Angelina Devine Marias-097 Hvor svært kan det være? Nyheder Portræt Tips og Tricks

Sandheden er…

… at jeg med ti års erfaring som fotograf hurtigt kunne snuppe nogle skønne portrætter af den næste familie der kom ind af dørren – hvis det var det jeg ønskede.

Portrætterne ville dog hverken blive helt som jeg eller familien ønskede det. Alene det at kende mine kunder bare en smule inden fotograferingen betyder rigtigt meget for mine evner til at kunne skræddersy en fotografering – til at matche jeres personlighed og stil.

At vi sammen har talt om hvad I ønsker som endeligt resultat gør også at jeg ved hvad vi sigter efter. En vægkollage – portrætæske eller et album – eller alle tre dele? Skal der være gaver til mormor også nu vi er i gang?

Forventningsmødet..

… er derfor obligatorisk – men tilgengæld også gratis og uforpligtende. Når vi sidder og taler sammen om jeres ønsker og behov – kan jeg også bedre skræddersy jeres fotografering – til at matche jeres stil – jeres ønske til de færdige produkter og jeres personlighed.

Hvad er et forventningsmøde?

  • Nøje gennemgang af jeres ønsker og behov til det færdige resultat.
  • Nøje vejledning i påklædning og styling, så resultatet matcher jeres personlighed og stil
  • Forventningsafstemning – kan Pinkstudio tilbyde det I ønsker jer?
  • GRATIS og UFORPLIGTENDE

Pinkstudio by Angelina Devine Rikke-og-Mikkel-560 Hvor svært kan det være? Nyheder Portræt Tips og Tricks
Book jeres forventningsmøde på tlf. 31 13 87 21

Fem gravide


Fem meget forskellige fotograferinger.

Alle portrætterne er smukke på hver sin måde – nøje tilpasset stil og ønsker hos den enkelte gravide.

Øverst har vi Heidi – som stod model til at vi kastede med mel på hende.

Næste smukke gravide er Maria, der rokkede det rustikke look ved havnen i en Mii Estilo kjole vi havde indkøbt til hendes fotografering – med styling fra ADO style.

I det forladte slot viser min engelske kollega sin smukke mave frem – også stylet af ADO style og i en Mii Estilo kjole til hendes fotografering.

Fjerde  portræt er Nina, der valgte et klassisk studie portræt – med styling af ADO style inden.

Sidst men ikke mindst brugte vi skoven som smuk baggrund til at vise Marlenes mave frem – hvor vi genbrugte kjolen fra Marias fotografering i helt andre omgivelser.

Pinkstudio by Angelina Devine Heidi-mel-047 Hvor svært kan det være? Nyheder Portræt Tips og Tricks  Pinkstudio by Angelina Devine Maria-ja-ja-486 Hvor svært kan det være? Nyheder Portræt Tips og Tricks  Pinkstudio by Angelina Devine Rebecca-279 Hvor svært kan det være? Nyheder Portræt Tips og Tricks  Pinkstudio by Angelina Devine Ninna-ja-ja-109 Hvor svært kan det være? Nyheder Portræt Tips og Tricks  Pinkstudio by Angelina Devine Marlene-220 Hvor svært kan det være? Nyheder Portræt Tips og Tricks

Hvordan skal din fotografering se ud?


Du har muligvis allerede en ide om hvordan din fotografering skal se ud – måske har du brug for hjælp og vejledning. Uanset hvad, så er det gratis og uforpligtende at bestille et forventningsmøde hos Pinkstudio hvor vi sammen gennemgår dine ønsker og behov. Bestil i god tid, så kan vi nå at booke et slot, købe en kjole, booke styling – eller hvad der nu skal til for at fotograferingen bliver præcis det du drømmer om.