Gæsteblog: Sådan får du mest for pengene på bryllupsrejsen.

Ugens gæsteblogger er Henrik Skov, fra Skov rejser. Skov Rejser giver i denne blog tips til at få mest for pengene på bryllupsrejsen.

Luksusrejsen langt væk.

Mange nygifte drømme om en bryllupsrejse langt væk og i luksuriøse omgivelser. Hos Skov Rejser fortæller vi hvordan du får mest muligt for dine penge.

Der er mange ting, man kan tage i betragtning, hvis man vil spare penge på sin bryllupsrejse.


  Pinkstudio by Angelina Devine 2.-Mette-og-Mark-receptionen-3 Gæsteblog: Sådan får du mest for pengene på bryllupsrejsen. Nyheder Tips og Tricks

  Mest for pengene på bryllupsrejsen

  • Rejs fra Hamborg

   Først og fremmest er det langt billigere at booke billetter og flyve fra et andet land end Danmark. Hos Skov Rejser sparer du 20-40% på rejser fra Hamborg Lufthavn med tyske rejsebureauer. Der er tilmed en høj volumen fra Hamborg med over 80 tyske rejsebureauer og 150.000 forkellige hoteller.

  • Udenfor sæson

   Dernæst foreslår vi at I rejser udenfor sæsonen, da det er dyrere i højsæsonerne. Så vi anbefaler I primært rejser udenfor diverse skoleferier m.m. På den måde kan I også opleve de forskellige seværdigheder, uden der er for mange turister tilstede.

  • Vær fleksibel

   Mange kan med fordel søge så fleksibelt, som muligt. Dvs. hvis når du laver en bred søgning (med mange +/- dage), så stiger sandsynligheden for rammer en billig charterrejse.

  • De Europæiske byer

   En bryllupsrejse i Europa kan absolut være ligeså romantisk som en bryllupsrejse til Bali. Forstil jer at drikke vin på en vingård i Toscana, mens I ser solnedgangen gå ned henover vinmarken. De europæiske byer gemmer på mange romantiske og spændende oplever, som kan gøre jeres bryllupsrejse mindeværdig.

  • Romantik, turkisblåt vand og hvide sandstrande

   Rejser til de europæiske byer er utroligt billigt med mange prisvenlige destinationer, hvor I kan opleve romantik, turkisblåt vand og hvide sandstrande. Vi foreslår blandt andet Sardinien i Italien, Algarve kysten i Portugal og de græske øer i Grækenland.

  Læs mere om alle vores forskellige rejsedestinationer i Europa på www.skovrejser.dk/inspiration.
  Læs også: 5 tips til den perfekte bryllupsrejse.
  Besøg Skov rejser på:

  Hjemmeside
  Youtube
  Instagram
  Facebook

  Om Henrik og Skov Rejser


  Henrik Skov er Direktør og stifter af Skov Rejser, Danmarks moderne markedsføringsbureau for tyske rejsebureauer. Skov Rejser står for en sund økonomi, god service og velordnede forhold. Vores styrke er vores stærke internationale samarbejdspartnere, der sikrer dig en ferie i særklasse til yderst fornuftige priser - og har du brug for hjælp, så støtter vi dig hele vejen igennem. Skov Rejser formidler rejser fra tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg Lufthavn

  Samme pris

  Du betaler ikke ekstra for din rejse ved at benytte Skov Rejser. Vi modtager et mindre markedsføringstilskud fra vores tyske samarbejdspartner. Til gengæld tilbyder vi vores support fra start til slut.

  Fleksibel rejselængde

  Hos Skov Rejser bryder vi med de vante regler, om at du skal vælge hele uger – her kan du selv vælge antal rejsedage, lige som man rejser alle dage hele året hos de tyske lufthavne. Derimod har de danske rejsebureauer typisk kun 1-2 afrejser om ugen.

  Undgå prisstigningerne i den danske industriferie

  Hvis I er en børnefamilie, kan I glæde jer over, at de tyske rejsebureauer ikke har de samme prisstigninger i industriferierne som de danske rejsebureauer, der har afrejse fra danske lufthavne. Dette gør, at du ikke behøver at tage dine børn ud af skolen for at komme billigt på ferie.

              

  Mangler i bryllupsfotograf? Book et uforpligtende møde på tlf. 31 13 87 21