Gæsteblog: Top 5 tips til den perfekte bryllupsrejse

Ugens gæsteblogger er Henrik Skov, fra Skov rejser. Skov Rejser giver i denne blog deres 5 tips til den perfekte bryllupsrejse.

Udfordringen

Skov rejser er blevet stillet den udfordring af Angelina at komme med vores 5 tips til den perfekte bryllupsrejse. Vi er blevet enige om følgende 5 tips til drømmerejsen efter brylluppet.


  Pinkstudio by Angelina Devine 2.-Mette-og-Mark-receptionen-3 Gæsteblog: Top 5 tips til den perfekte bryllupsrejse Nyheder tips bryllupstips bryllupsrejse

  5 tips til den perfekte bryllupsrejse

  • Ønsk jer penge i gave til jeres bryllupsrejse.

   Ønsk jer penge i gave til jeres bryllupsrejse. Så kan I komme præcis derhen, hvor I ønsker. Hvad end om det er en afslapningsferie til Maldiverne eller det er en aktiv ferie med bjergvandring i Caribien.

  • Forventningsafstem, hvor I skal hen og hvad I skal lave.

   For at få den perfekte bryllupsrejse er det vigtig, at man bliver enige om hvad det er for en slags rejse. Mulighederne er uendelige, men det vigtigste er I er enige. Hos Skov Rejser har vi mange forskellige bud på destinationer, så chancen for I kan blive enige om en destination er stor.

  • Ta’ billeder

   Glem nu ikke at tage en masse billeder af turen. I kommer til at opleve en masse fantastiske øjeblikke sammen på jeres bryllupsrejse, og det skal I sørge for at dokumentere. Det er sjovt at have noget at vise frem, til dem derhjemme, samt have nogle billeder, som I kan mindes tilbage på en god bryllupsrejse.

  • Book jeres bryllupsrejse i god tid.

   Planlæg jeres bryllupsrejse, så snart I har beslutter jer for en bryllupsdato. De attraktive hoteller bliver hurtigt udsolgt.

  • Planlæg romantiske aktiviteter

   En bryllupsrejse skal ikke kun handle om afslapning ved en pool og ligge på stranden. I skal lave nogle sjove, romantiske og mindeværdige ting sammen, så I udnytter jeres rejse fuldt ud, samtidig med I har det sjovt. Det kunne være en hvalsafari, hvor I spotter hvaler, en dykkeoplevelse, hvor der er mulighed for at se farverige fisk og smukke koralrev. Det kunne også være en romantisk gåtur igennem den by I besøger eller parmassage.

  Læs også Skov Rejsers hjælpe-side, så I kan finde lige præcist den charterrejse, der passer jer.
  Besøg Skov rejser på:

  Hjemmeside
  Youtube
  Instagram
  Facebook

  Om Henrik og Skov Rejser


  Henrik Skov er Direktør og stifter af Skov Rejser, Danmarks moderne markedsføringsbureau for tyske rejsebureauer. Skov Rejser står for en sund økonomi, god service og velordnede forhold. Vores styrke er vores stærke internationale samarbejdspartnere, der sikrer dig en ferie i særklasse til yderst fornuftige priser - og har du brug for hjælp, så støtter vi dig hele vejen igennem. Skov Rejser formidler rejser fra tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg Lufthavn

  Samme pris

  Du betaler ikke ekstra for din rejse ved at benytte Skov Rejser. Vi modtager et mindre markedsføringstilskud fra vores tyske samarbejdspartner. Til gengæld tilbyder vi vores support fra start til slut.

  Fleksibel rejselængde

  Hos Skov Rejser bryder vi med de vante regler, om at du skal vælge hele uger – her kan du selv vælge antal rejsedage, lige som man rejser alle dage hele året hos de tyske lufthavne. Derimod har de danske rejsebureauer typisk kun 1-2 afrejser om ugen.

  Undgå prisstigningerne i den danske industriferie

  Hvis I er en børnefamilie, kan I glæde jer over, at de tyske rejsebureauer ikke har de samme prisstigninger i industriferierne som de danske rejsebureauer, der har afrejse fra danske lufthavne. Dette gør, at du ikke behøver at tage dine børn ud af skolen for at komme billigt på ferie.

              

  Mangler i bryllupsfotograf? Book et uforpligtende møde på tlf. 31 13 87 21