Stærke kvinder: Maria

I anledning af kvindernes internationale kampdag, har jeg samlet en række stærke kvinder i mit studie til en portrætserie. Kvinderne har meget forskellige styrker og baggrunde, men helt sikkert noget alle kan enten spejle sig i, eller lade sig inspirere af.

Portrætter bør altid opleves live - kig forbi studiet til fernisering på kvindernes kampdag. Der er åbent hus fra 12-18 d. 8/3
Se de forskellige kapitler her: 8 Marts


Maria

Pinkstudio by Angelina Devine 9994:full Stærke kvinder: Maria 8 Marts Nyheder

Maria - Storyteller

Maria er en del af portrætserien ”Stærke kvinder” til kvindernes kampdag hos Pinkstudio i 2022 grundet hendes mod på at kaste sig fra sikkerheden ud i et fag de færreste ved, hvad er.

Som 33årig beslutter Maria sig for at opsige sit sikre, gode job som fastansat kommunikationskonsulent med pension, frokostordning og fast løn for at kaste sig ud i livet som selvstændig ”storyteller”. Et fag de færreste kender. 

Som helt nystartet fik hun hjælp fra det, som hun selv kalder ”alle de rigtige”. Det er medvirkende til, at hun i dag lever af at skabe fortællinger og fremføre dem, fra teatre til dagligstuer. Fortællingerne er skabt til det lyttende øre. Det er historier vi, kan spejle os i og som giver plads til refleksion. Historierne er fiktive, såvel som ægte – og fulde af følelser. Vi skal kunne grine, græde og tænke over livet, når vi hører hendes fortællinger.

Når hun fortæller skabes der nærvær mellem fortæller og publikum. Vi bliver medskabende og det er dét der gør, at det sætter sig fast.
En fortælling skal aldrig læres udenad, men læres i kroppen – og derfor vil en fortælling være forskellig fra gang til gang, også selv om grundlaget for fortællingen er den samme.

Og udover at kunne fortælle, så man ikke kan andet end at lytte og leve sig ind i Marias fantastiske fortællinger, så har er hun også anerkendt for hendes arbejde på flere områder:

-          Maria vandt sammen med Øhavsmuseet Historiske Dages Fornyelsespris i 2016

-          Maria vandt WORDS Udviklingspris i 2019, du får svært ved at finde et link hertil.

-          Maria er forperson for fortællere i Danmark 

-          Maria er direktionsmedlem i FEST - Federation for Europaen Storytelling

Hvis du også gerne vil lytte til Maria så kan du besøge hendes hjemmeside og se hvor hun næste gang deler ud af hendes fantastiske fortællerevner.

Pinkstudio by Angelina Devine Staerke-kvinder-Maria-010 Stærke kvinder: Maria 8 Marts Nyheder  Pinkstudio by Angelina Devine Staerke-kvinder-Maria-084 Stærke kvinder: Maria 8 Marts Nyheder  Pinkstudio by Angelina Devine Staerke-kvinder-Maria-027 Stærke kvinder: Maria 8 Marts Nyheder