Hjælp til jobjagten


Hvis vi alle sammen hjælper lidt, hjælper det rigtigt meget!

I 2024 hjælper:

Kita Almind fra Livskraft coaching er klar til at tilbyde dig hjælp og sparring i jagten på dit næste job. Du kan blandt andet få hjælp til:
- At sætte ord på de kompetencer du kender og find nye, du ikke vidste du havde.
- Blive klogere på dine ønsker for dit fremtidige job.
- At skabe struktur og retning for din jobsøgning.

Du kan møde Kita i studiet Torsdag d. 18/1+ Fredag d. 19/1 mellem kl 11-16

”Når du bliver coachet af mig, er det dig, der er eksperten i dit eget liv. Jeg hjælper dig, ved at stille spørgsmål, der hjælper dig til at finde ind til det væsentlige og beslutte, hvad der er det rigtige for dig. De mennesker, som jeg coacher, oplever at de bliver afklarede og får en fornyet tro på egen handlekraft”.

Brian Gaarde - er uddannet indenfor Salg, Coaching & Konflikthåndtering samt som Beskæftigelses Konsulent. Ydermere har jeg erhvervserfaring indenfor mange brancher såsom salg, hotel, luftfart, skibsfart, butik og lager med mere. Så skulle der være nogen, der overvejer et jobskifte indenfor nogle af disse områder, kunne jeg måske komme med sparring. Brian er i studiet Fredag d. 19/1 ml. 10-14

LabVikar ApS - kan hjælpe dig med sparring omkring dine jobmuligheder, dit CV og din ansøgning – så medbring gerne din seneste ansøgning og dit CV til en snak over en kop kaffe i Pinkstudio

LabVikar ApS  som er et vikar- og rekrutteringsbureau, der har stor succes med at skabe arbejde for deres medlemmer. Ni ud af ti vikariater hos LabVikar ApS ender i fastansættelse. Bl.a. fordi at de er helt skarpe på hvad virksomhederne præsenteres for.

De ansatte ved LabVikar ApS er specialister i at kigge på CV’er og ansøgninger – og til at få disse til at passe ind i de enkelte jobs som deres medlemmer søger. Ansøgning og CV er absolut udslagsgivende for om man sorteres fra ansøgerpuljen allerede på skrivebordet – eller om man bliver inviteret indenfor på arbejdspladsen til en samtale.

Du kan læse om LabVikar ApS på Vikar & Rekrutteringsbureau for Laboratoriebranchen - Labvikar hvor du også finder lidt mere om Katja Tvergaard - LabVikar og Rikke Merton - LabVikar

Mød LabVikar ApS hos Pinkstudio:

Tirsdag 16/1   + Onsdag 17/1  ml. 15-17 kan du få en snak med Rikke
Katja udgår desværre grundet sygdom Torsdag 18/1   ml. 14-17  kan du få en snak med Katja              
Fredag 19/1    ml. 10-12   kan du få en snak med Rikke

Amalie Siv - hjælper dig med gratis sparring, vejledning og coaching i din jobjagt! Amalie Siv er i studiet d. 16, 17 og 18 kl 10-14 alle tre dage. Drop inn og få en 20min samtale om:
- CV og ansøgning feedback.
- Kompetence afklaring, se dine kompetencer i et nyt lys.
- Jobstrategien til de uopfordret tilgange
- Hverdagsmestring, når jobjagten er blevet en sur pligt.

Om Amalie Siv: "Jeg brænder for at følge udviklingen af mennesker! Når vi flytter os fra A til B for at skabe nye resultater eller, for at blive mere lykkelige så er det første succeskriterie at anerkende at man vil noget andet, så at du læser dette lige nu, er et bevis på at du er klar til at gøre tingene på en ny måde. Jeg vil se frem til at møde dig til en samtale om lige dét du føler, spænder ben i din jobjagt. Jeg er uddannet coach og terapeut, og har igennem de seneste 4år støttet mere end 2500 mennesker med at nå fra A til B, både som privat coach og terapeut, men også i erhvervssektoren har jeg været med til at skabe fremdrift i arbejdet som konsulent. Du er i centrum i vores samtaler og jeg glæder mig til at høre hvor du står i din jobsøgning."

Thomas Schøsler Lindholm - hjælper dig med at finpudse dit cv - send ham en mail med dit CV så får du hjælp til at finpudse det. Du kan se Thomas eget take på et godt CV her: Thomas CV

Lene Grgic - Lene er her to af dagene og sørger for at hjælpe alle de jobsøgende på plads, og de ikke mangler noget i mens de venter på deres tur.

Jeg arbejder på højtryk for at finde årets hjælpere - og jeg lover det bliver mindst ligeså godt som sidst år 🙂

I 2023 fik vi hjælp fra;

Anne Hørsted og Johanne Rabjerg Hansen fra Improve Business Academy

Kita Almind fra Livskraft Coaching

Carsten Falborg fra Proventic

Tina Sommer Blønd, Sandha Skov AmmitzbøllogAnne Heinze

Alle sammen sørgede for, med hver deres evner at hjælpe jobsøgende tættere på drømmejobbet.

Tak!

Spørgsmål? Ring på tlf. 31 13 87 21
Pinkstudio by Angelina Devine Cv-2024 Hjælp til jobjagten Nyheder Tilbud
Jeg glæder mig til at se jer i studiet 🙂