Stærke kvinder: Jeanne

I anledning af kvindernes internationale kampdag, har jeg samlet en række stærke kvinder i mit studie til en portrætserie. Kvinderne har meget forskellige styrker og baggrunde, men helt sikkert noget alle kan enten spejle sig i, eller lade sig inspirere af.

Portrætter bør altid opleves live - kig forbi studiet til fernisering på kvindernes kampdag. Der er åbent hus fra 12-18 d. 8/3
Se de forskellige kapitler her: 8 Marts


Jeanne

Pinkstudio by Angelina Devine Gitte-cover-1 Stærke kvinder: Jeanne 8 Marts Nyheder

Jeanne – handywoman

Jeanne er en del af portrætserien ”Stærke kvinder” til kvindernes kampdag hos Pinkstudio i 2022 da hun med sin handywoman virksomhed styrker andre kvinder i at blive mere handy.

Jeanne var sælger, og ville noget andet med sit liv, i første omgang spekulerede hun blot over hvad hun skulle sælge, for det var jo det hun kunne. Men til en god fest, blev ideen om at bruge hendes evner som handywoman, til at stifte sin egen virksomhed. Fra tanke til handling gik der stærkt. Inden længe opdagede medierne Jeannes handywoman forretning, det blev til meget omtale. Da en nystartet psykolog efterlyste en handyman til at samle møbler, bød Jeanne bød ind som handywoman i stedet, og så var den første kunde i hus.

Derfra gik det stærkt, og når Jeanne var ude og hjælpe folk med handywoman opgaver lærte hun ofte fra sig, ”sådan tilslutter du selv lampen, til næste gang” – og derfra fødtes ideen om at holde kurser.

Der var et tydeligt behov for den slags kurser, fra handywoman til fremtidige handywomen, i den grad at det slet ikke var nødvendigt med at annoncere for dem, blot slå dem op og så var de udsolgt.

Populariteten gjorde at Jeanne tog en svær beslutning, hun købte en lastbil, til at holde kurser i. Det gav søvnløse nætter at lave så stor en investering, og lidt usikkerhed på om den nu kunne tjene sig selv ind.

Men ikke desto mindre skal Jeanne og den flotte pink lastbil rundt i landet, til 20+ byer, fra den 16. marts – og lære andre kvinder ting som at tilslutte lamper, hænge hylder (og portrætter!) op – skifte en vandhane, og andre basis handywoman ting. Og selvfølgelig kunne stille alle de spørgsmål du har brug for at få svar på.

Du finder hele tourplanen og billetterne her: www.handywomanontour.dk – og skynd dig, nogle af datoerne er allerede udsolgt!

Pinkstudio by Angelina Devine Staerke-kvinder-Jeanne-073 Stærke kvinder: Jeanne 8 Marts Nyheder  Pinkstudio by Angelina Devine Staerke-kvinder-Jeanne-053 Stærke kvinder: Jeanne 8 Marts Nyheder  Pinkstudio by Angelina Devine Staerke-kvinder-Jeanne-040 Stærke kvinder: Jeanne 8 Marts Nyheder