Stærke kvinder: Gitte

I anledning af kvindernes internationale kampdag, har jeg samlet en række stærke kvinder i mit studie til en portrætserie. Kvinderne har meget forskellige styrker og baggrunde, men helt sikkert noget alle kan enten spejle sig i, eller lade sig inspirere af.

Portrætter bør altid opleves live - kig forbi studiet til fernisering på kvindernes kampdag. Der er åbent hus fra 12-18 d. 8/3
Se de forskellige kapitler her: 8 Marts


Gitte

Pinkstudio by Angelina Devine Gitte-cover Stærke kvinder: Gitte 8 Marts Nyheder

Gitte – vandt over overvægten

Gitte er en del af portrætserien ”Stærke kvinder” til kvindernes kampdag hos Pinkstudio i 2022 grundet hendes kamp mod overvægten.

I april 2021 besluttede Gitte sig for at nu skulle det være slut, slut med at ikke kunne passe det tøj hun gerne ville gå i, slut med at være træt, energiløs og have det dårligt med sig selv.

Hun startede med at købe et tre måneders forløb hos fitnessnu.nu, hvor hun lærte om kost og træning og efter at være blevet skubbet godt i gang, den vej rundt, fortsatte hun derefter kampen på egen hånd.

I dag har hun – indtil videre – tabt 30 kg, på mindre end et år, og efter eget udsagn, blevet afhængig af træning.

Hun træner i gennemsnit et par timer om dagen, intensiv træning, primært i motionscenter, suppleret med lange gåture. Hun har skåret sukker ud fra hendes kost, men spiser ellers ”uden regler”, men naturligvis i balance.

Hun sover bedre, hviler bedre i sig selv og føler hun har en bedre udstråling. Hun mener også at hendes seje kamp har været medvirkende til at hun gik fra arbejdsløs til at lande et job som pædagog.

Under hele sin vægttabs-rejse har hun haft god opbakning fra hendes bagland. Hun føler ikke selv hun er i mål endnu, men har heller ikke et egentlig slutmål.

Pinkstudio by Angelina Devine Staerke-kvinder-Gitte-026 Stærke kvinder: Gitte 8 Marts Nyheder  Pinkstudio by Angelina Devine Staerke-kvinder-Gitte-053 Stærke kvinder: Gitte 8 Marts Nyheder  Pinkstudio by Angelina Devine Staerke-kvinder-Gitte-028 Stærke kvinder: Gitte 8 Marts Nyheder