Efter-Bryllups Blues

Jeres bryllup var helt perfekt - alt var præcis som I havde drømt om ... og alligevel er du en smule trist? Læs mine tips til at undgå efter-bryllups blues herunder.

Pinkstudio by Angelina Devine tilhjemmeside Efter-Bryllups Blues Nyheder Tips og Tricks

2019's bryllupssæson er ved at være overstået - det betyder også at det er lige nu, en masse brudepar lider af "efter-bryllups-blues".

At du bliver lidt trist, er slet ikke så sært, du har brugt år, måneder og dage på at planlægge det perfekte bryllup. Og det var lige præcis det, helt perfekt, alt det du drømte om ... og nu er det bare væk, det hele gik så stærkt - og nu, er du en smule trist.

Men det er der heldigvis råd for - jeg har i hvert fald tre gode tips til hvordan du forlænger bryllupsglæden en smule og gør overgangen fra fest til hverdag lidt nemmere.

3 tips til mindre efter-bryllups blues!

  • Del takkekort ud

    De fleste sender deres takkekort med posten, men tænk nu hvis I istedet bookede nogle eftermiddage/aftner og weekender til at tage på besøg hos alle dem I holder af, med takkekortet i hånden, lidt bagværk og så i den anledning fik talt sammen om hvordan I alle sammen nød den skønne dag. Og I skal naturligvis tage jeres smukke bryllupsalbum med under armen, så I kan se på portrætterne sammen.

  • Hold en fernisering

    Alle jeres skønne portrætter er klar, jeres smukke album med alle højdepunkter på dagen er klar - hvorfor ikke dele denne oplevelse med jeres nærmeste? Lidt lækkert i glasset, lidt hapsere og en hel aften i brylluppets tegn, hvor man igennem portrætterne sammen genoplever de store og små øjeblikke fra dagen. PS! Hos Pinkstudio er fernisering en del af pakken, selvfølgelig skal portrætterne nydes sammen med de nærmeste.

  • Find en fælles hobby

    I har jo lige haft en fælles hobby, at planlægge jeres livs fest sammen. Det har taget meget af jeres tid, og nu er der efterladt et tomrum. Det betyder ikke så meget om jeres nye hobby er havearbejde eller bjergbestigning. Det kan også være et nyt projekt, planlægge en jordomrejse - eller få malet stuen? Find ud af hvad I kan fylde tomrummet ud med.

Pinkstudio by Angelina Devine Rikke-og-Mikkel-646 Efter-Bryllups Blues Nyheder Tips og Tricks
Skal I giftes? Book et uforpligtende møde til at tale om jeres ønsker til bryllupsportrætter på tlf. 31 13 87 21
Giv mig et kald

Om Angelina og kærligheden til bryllupperne


Angelina Devine:

Jeg har en lidt mere erfaring med bryllupper end de fleste andre. Dels igennem mit virke som bryllupsfotograf hvor jeg siden 2007 har foreviget folks bryllupper - men også privat hvor jeg hele 4 gange har sagt ja til manden i mit liv, senest til et storslået bryllup i August 2019 - afholdt på Bran slot i Transsylvanien.

Jeg elsker at mit job består af at få lov til at skabe minder i form af portrætter, som giver glæde og gavn i mange år og holder minderne fra det perfekte bryllup i live, både til brudeparret men også til de efterfølgende generationer.

Pinkstudio by Angelina Devine DSC8471-Edit-FB Efter-Bryllups Blues Nyheder Tips og Tricks
Mangler i bryllupsfotograf? Book et uforpligtende møde på tlf. 31 13 87 21