Da min mor blev gift

Det var jo top hemmeligt - troede hun!

Pinkstudio by Angelina Devine FBProdukt-021 Da min mor blev gift Nyheder

Min mor skulle giftes, sådan på en helt almindelig hverdag og meget "low-key".

Hun havde spurgt mig om de ikke måtte komme forbi studiet og få taget et par portrætter - så jeg kendte datoen for det hemmelige bryllup 😉

Så min yngste og min gode kollega Tina Liv og jeg dukkede op ved rådhuset - vi mores os meget da brudeparret gik lige forbi os uden at opdage at vi stod der. Da de kom ud fra rådhuset fik Tina lov til at styre kameraet, alt i mens jeg og barnebarnet kastede ris over de nygifte.

Pinkstudio by Angelina Devine FBProdukt-009-1024x768 Da min mor blev gift Nyheder

Efter riskast gik turen til stedet hvor brudeparret havde mødt hinanden, hvor jeg igen overtog kameraet og fik skabt portrætter af dem (og så fik vi en hyggelig brunch sammen alle sammen).

Efterfølgende fik de præcis samme oplevelse som alle andre brudepar, de fik lov til at komme ind og vælge deres portrætter og være med til at designe deres album. Naturligvis i min mors favorit-farve - rød. Selv samme album blev i øvrigt af gommen glemt ved et træ og var forsvundet i over en uge, inden det blev indleveret og genforenet med brudeparret.

Min mors bryllup gav mig også ideen til min mini-bryllupspakke, med 45 minutters bryllupsfotografering, så der findes en pakke til de brudepar der blot ønsker lidt portrætter af dem selv og ikke har brug for portrætter fra resten af dagen.

Book et uforpligtende møde tlf. 31 13 87 21 til at tale om jeres ønsker til bryllupsportrætter.

Det røde album og et par gaveprint, blev min bryllupsgave til det nygifte par - portrætterne i starten af albummet er taget af Tina Liv - og slut albummet af undertegnede - den flotte buket der pryder forsiden, er fra Bagger blomster.

Pinkstudio by Angelina Devine FBProdukt-008 Da min mor blev gift Nyheder
Pinkstudio by Angelina Devine FBProdukt-005 Da min mor blev gift Nyheder
Pinkstudio by Angelina Devine FBProdukt-010 Da min mor blev gift Nyheder
Pinkstudio by Angelina Devine FBProdukt-011 Da min mor blev gift Nyheder
Pinkstudio by Angelina Devine FBProdukt-013 Da min mor blev gift Nyheder
Pinkstudio by Angelina Devine FBProdukt-014 Da min mor blev gift Nyheder
Pinkstudio by Angelina Devine FBProdukt-015 Da min mor blev gift Nyheder
Pinkstudio by Angelina Devine FBProdukt-017 Da min mor blev gift Nyheder
Pinkstudio by Angelina Devine FBProdukt-022 Da min mor blev gift Nyheder
Book jeres fotografering på tlf. 31 13 87 21