Alexander

Nyfødt portrætter


Alexander er en af de nye medlemmer af min babyklub. Sammen med mor og far er vi på en rejse sammen hvor vi får foreviget milepælene i det første år. Først mens han stadig er i maven - så en nyfødt fotografering ganske få dage gammel - næste gang når han er 4 mdr (og kan ligge på maven og holde hovedet flot) - så igen når han bliver 8 mdr og kan sidde selv - her kombinerer vi det med et familieportræt. Til sidst fejrer vi et års fødselsdag sammen, med en cake smash fotografering.

Jeg fotograferer en helt nyfødte - der i blandt også nogle for tidligt fødte. Dem vil jeg rigtigt gerne passe godt på - derfor siger jeg nej tak til børn der ikke følger vaccinationsprogrammet - det har jeg gjort i en del år efterhånden, men med et mæslinger udbrud på Fyn vil jeg gerne gøre opmærksom på dette igen, i tilfælde af nogen skulle have overset det.

Pinkstudio by Angelina Devine Alexander-021 Alexander Portræt
Book jeres fotografering på tlf. 31 13 87 21

I Camilla og Roys pakke følger der 5 færdige vægportrætter med - derudover valgte de en portrætæske til dem selv - og gaveprint til julegaver til de nærmeste.

Pinkstudio by Angelina Devine Taya-007FB Alexander Portræt
Pinkstudio by Angelina Devine Taya-011FB Alexander Portræt
Pinkstudio by Angelina Devine Taya-006FB Alexander Portræt
Pinkstudio by Angelina Devine Taya-015FB Alexander Portræt
Pinkstudio by Angelina Devine Taya-017FB Alexander Portræt
Pinkstudio by Angelina Devine Taya-013FB Alexander Portræt
Pinkstudio by Angelina Devine Taya-014FB Alexander Portræt

Du kan nyde alle Alexanders nyfødt portrætter her:

Book jeres fotografering på tlf. 31 13 87 21