Sebastian

I anledning af mændenes internationale kampdag, har jeg haft to inspirerende mænd, i mit studie til en portrætserie.


Sebastian

Pinkstudio by Angelina Devine Sebastian-057 Sebastian Nyheder

I forbindelse med Mændenes Internationale Kampdag, stillede Sebastian op til en portrætserie.

Sebastian er 47 år og uddannet pædagog.

Sebastians liv startede turbulent, først på Sri Lanka, så til Danmark med en adoptivfamilie og videre til en ny adoptivfamilie. Den turbulente barndom fortsatte med mobning i skolen – og en svær tid i de første voksne år. Sebastian får diagnosen borderline og kæmper samtidigt med misbrug og selvskade. Han har svært ved at finde nogle at spejle sig i, fordi borderline anses som en lidelse der typisk rammer kvinder.

Han ender med i 15 år at miste al kontakt til sin familie, ind og ud af psykiatrien og misbruget.

Vendepunktet for Sebastian kommer i flere etaper, han møder sin coach, Martin – og får genetableret kontakten med sin far, og får forsoning inden hans far dør. Samtidigt får han også endelig den rette hjælp i psykiateren.

I dag har Sebastian været stoffri i 6 år – og ædru 2 måneder, han går i ugentlig gruppeterapi, har fået gode venner, han kan tale med, når tingene er svært, andre mænd man kan tale åbent med tingene om. Og så er han blevet bidt af golf, og beskriver selv golfen som en del af hans redningsplanke.

For første gang i 20 år ser han håb i for fremtiden og føler sig ikke alene med sine problemer længere.

Pinkstudio by Angelina Devine Sebastian-167 Sebastian Nyheder  Pinkstudio by Angelina Devine Sebastian-094 Sebastian Nyheder  Pinkstudio by Angelina Devine Sebastian-203 Sebastian Nyheder