Nick

I anledning af mændenes internationale kampdag, har jeg haft to inspirerende mænd, i mit studie til en portrætserie.


Nick

Pinkstudio by Angelina Devine Nick-077 Nick Nyheder

I forbindelse med Mændenes Internationale Kampdag, stillede Nick op til en portrætserie.

Nick er 35 år og selvstændig tømrer

Nick kommer fra en kernefamilie, han er vokset op i gode trygge og kærlige omgivelser. Som ganske ung begynder han at dyrke sport, en mentor kommer ind i billedet og giver Nick alle de muligheder han drømmer om, det bliver endda til en plads på landsholdet. Udefra ser det hele fantastisk ud, men mentoren er også pædofil og misbruger Nick igennem en årrække.

Det leder til at Nick dropper elitesporten, og begynder et massivt misbrug for at dulme smerten. Støtten hjemmefra får ham både igennem afvænningsprogram, terapi og uddannelse – men Nick føler selv han er i et sort hul, og stofferne er det der virker.

Vendepunktet kommer efter en tur til Holland, hvor Nicks anden overdosis får ham til at vågne op og forstå at nu er det alvor. Han skal have rettet op på sit liv. Ved en tilfældighed begynder han at løbe, og det finder han ud af giver ham det han har brug for. Nick løber stadig, på eliteniveau – han ejer sin egen tømrerforretning og så står han bag Positivt kaos, hvor han deler sin historie. Desuden har han sammen med Rasmus, Mend – hvor de hjælper andre der har det svært.

Pinkstudio by Angelina Devine Nick-047 Nick Nyheder  Pinkstudio by Angelina Devine Nick-087 Nick Nyheder  Pinkstudio by Angelina Devine Nick-068 Nick Nyheder