Lav din egen selfie-station for under 500 kr

En festlig lejlighed bliver kun bedre med en selfie-station!

Det er ikke uden grund at de forskellige selfie-maskiner man kan leje rundt omkring er uhørt populære - men de koster typisk 1000,- og skal du holde noget i højsæsonen så er der ofte ikke flere der kan lejes (og så skal du i øvrigt bøvle med at sende dem retur efter festen) - så hvis nu dit budget er lidt mindre - eller du bare er ude i sidste øjeblik - så får du her en guide til hvordan du laver din egen selfie-station - nemt og billigt! Og så har du den også til næste fest !!

Pinkstudio by Angelina Devine selfieboothpride2023 Lav din egen selfie-station for under 500 kr Nyheder Tips og Tricks

selfieboothpride2023

Du skal bruge disse 6 ting:

 • En mobil eller en tablet

  Sørg for der er god plads på den inden festen, så der er plads til ALLE de skønne billeder! (Jeg går ud fra du ejer en af delene i forvejen - så det er ikke en del af budgettet.)

 • En tripod med mobl/tablet holder med et ringlight

  De fås i mange størrelser og udgaver - og ligger typisk til en 400 kr (men hey, kender du en der laver tiktok vidoer eller lignende? Så har de sikkert en du kan låne!) Den kan f.eks købes her

 • En selfie-booth app.

  Igen fås de i mange udgaver, mange af dem endda gratis - men hvis man ønsker at opgradere fra den gratis udgave koster det typisk 50-70 kroner. Jeg har selv brugt Photo-booth mini - men google "best photobooth app" så kommer der masser af forslag.

 • Måske en forlængerledning

  Du skal bruge strøm til både telefon og ringlight heeeele aftenen.

 • En baggrund

  Det kan være noget så nemt som en ensfarvet væg - men du kan også gå all in på kreativteten. Alt efter dit budget, hvad du orker og hvad du gider. Du kan også lade festen være baggrunden, og så få fest-stemning som baggrund på alle dine billeder! Hvis du gerne vil have lidt mere gang i baggrunden - så lad dig evt. inspirere af disse ideer disse ideer Du kan også spørge din lokale fotograf om du ikke må købe for en meters penge af en af deres papirbaggrunde, af en farve der matcher jeres tema.

 • Rekvisitter

  Der findes masser af print-selv og klip ud rekvisitter på nettet, der findes også færdige pakker du kan købe, eller du kan igen give fuld gas på kreativiteten og opfinde noget selv.

Sådan gør du:
Installer din valgte app, sæt din telefon / tablet til at aldrig i dvale. Så sætter du mobilen på stativet med ringlight, sætter strøm til det hele (tape evt. ledningen fast hvis den ligger et sted hvor folk kan falde over den - ta'r et par testskud og justerer afstand / lysstyrke til at passe ind.

Bonustips: Test højden på tripoden med både den højeste og den laveste du kender, så har du en god føling for en middel-højde den skal være på.

God fest