Hvad spiser en fotograf?

Uden mad og drikke duer fotografen ikke! Så når jeg er ude og forevige folks kærlighedshistorier, så har jeg altid 2 x coca cola light + en pose kanelgiffler i bilen – for sandheden er at fra jeg har startet bilen hjemmefra til at der bliver tid til en bid mad er der ofte gået 8-10 timer!

Men denne blog skal nu mere handle om hvad I brudepar gør med fotografen og mad i løbet af dagen – og knap så meget om min hang til kanelgifler og cola light.

Pinkstudio by Angelina Devine 4.-Camilla-og-Roy-festen-82 Hvad spiser en fotograf? Nyheder Tips og Tricks

Bordplanen

“Skal fotografen sidde til bord?” Svaret er: “Tak, men nej tak” – som nævnt ovenover så har vi været i gang mange timer når I endelig går til bords, så vi trænger til at lige kunne sidde lidt for os selv, i de få pauser der er. Typisk sidder fotografen i et tilstødende lokale, så vi ikke forstyrrer i mens I spiser, men heller ikke er længere væk end at vi kan nå at fange alle de særlige øjeblikke.

Skal fotografen have mad?

Svaret er: “Ja tak” – men I skal ikke bestille en fuld kuvert, det er både spild af penge og god mad. Vi når ikke at nyde den – vi når ikke at få den varm, men blot en mundfuld hist og pist. Bestil en såkaldt “musikerkuvert” det tilbyder de fleste steder. Så bliver vi også mætte i løbet af aftenen.


Pinkstudio by Angelina Devine 5.-Louise-og-Jens-festen-9 Hvad spiser en fotograf? Nyheder Tips og Tricks
Pinkstudio by Angelina Devine 5.-Emilie-og-Magnus-Festen-218 Hvad spiser en fotograf? Nyheder Tips og Tricks

Du får jo slet ingen pauser?!

Dette bemærkes ofte af en sød bryllupsgæst, der ser vi farer frem og tilbage, til taler, kysserunder, sange samt op og ned under bordet og alle de indslag der nu er.

Og jo, vi får små, korte pauser, men et heldagsbryllup er hårdt arbejde, at påstå andet ville være at lyve – men at få lov til at forevige noget så smukt som folks kærlighedsfest, er det hele værd.

Skal Pinkstudio også forevige jeres kærlighedshistorie?
Book et uforpligtende forventningsmøde på tlf. 31 13 87 21