Du gør det godt nok!

Kære forældre,Pinkstudio by Angelina Devine Louise-Lasse-og-Mars-214x300 Du gør det godt nok! Nyheder

Du gør det godt nok!

Det er egentlig bare det jeg vil sige, men jeg gør det lige lidt længere – vi befinder os i en tid hvor medierne dagligt skal fortælle os hvor skidt vi gør det som forældre, børnene bruger tablet for meget, mor og far arbejder for meget, de dyrker for meget motion, holder for lidt ferie – og så spiller de ikke brætspil med børnene dagligt!

I mit studie ser jeg masser af forældre, nybagte forældre med deres første barn i armene – enlige forældre der holder styr på 6 børn og en masse der i mellem – fælles for alle de forældre jeg ser er at de gør deres bedste og de elsker deres børn. Fælles er også at vi alle sammen (også mig), frygter vi ikke gør det godt nok, at vi ikke slår til – og det hjælper medierne os med, ved at fortælle os vi hele tiden gør det forkert.

I 2014 havde jeg produceret en voksen – mit første barn fyldte atten år, og havde nu lov til at bestemme over sit eget liv, stemme, blive gift og køre bil. Når jeg ser på hende, så føler jeg stolthed – hun er en god voksen, omsorgsfuld, kærlighedsfuld, åben, glad og smilende. Så på trods af jeg også tog mig tid til mig selv, mit ægteskab – på trods af der ikke blev spillet brætspil dagligt, nogle arbejdsdage blev lange – og at jeg engang glemte at hente hende i børnehave – så gjorde jeg det godt nok … og kære forældre, DU gør det også godt nok!

Og skal vi så ikke være enige om at vi stopper den der trælse “forældre-bashing” og roser os selv og andre forældre bare lidt?

Kærlig hilsen

Angelina
Mor til to – der gør og gjorde godt nok – ligesom dig!