Præsentation (DK)

FN’s Internationale Flygtningedag
Fotoudstilling af Angelina Devine

Præsentation


I anledning af FN’s Internationale Flygtningedag den 20. juni 2023 er fotograf Angelina Devine ved at arrangere en fotoudstilling, hvor hun ønsker at fremhæve de styrker, flygtninge verden over er tvunget til at finde i sig selv, når deres liv vendes på hovedet.

Kun få dage efter at Rusland indledte sit angreb på Ukraine, rejste Angelina selv ned til den polsk-ukrainske grænse. Det gav hende ikke alene muligheden for at komme helt tæt på de tankevækkende begivenheder og for at hjælpe dem, der havde brug for det.

Det fik hende også til at reflektere over den tilværelse, mange mennesker lever under, når de tvinges
til at opgive deres tilværelse og skal starte helt forfra.

Udstillingen skal sende et stærkt budskab og gøre opmærksom på flygtninge som helhed og tager udgangspunkt i en gruppe af medvirkende med forskellige nationale og etniske baggrunde.

Begivenheden vil finde sted på Lokalristeriet i Odense og vil som minimum bestå af 12 portrætbilleder. Men for at sikre en så mangfoldig udstilling som mulig er det vores store ønske at have 52 portrætter med en stykpris på 3.350 kroner. Udstillingen vil ligeledes have et bæredygtigt præg ved at gøre brug af bambuspapir og genbrugsrammer.

For at udstillingen skal opnå dens fulde potentiale søger vi lige nu eksterne partnerskaber og bidragydere. Alle vores samarbejdspartnere er selvfølgelig sikret medomtale i takt med vores promovering af udstillingen, blandt andet via sociale medier.

I er altid velkomne til at kontakte os, såfremt I har nogen spørgsmål.

Angelina vil også meget gerne selv komme ud og fortælle mere om projektet via oplæg, interviews
m.fl., hvis der skulle være behov for dette.

Venlig hilsen
Anders Ranthe, projektleder // 20 71 32 81 /
anders.ranthe95@gmail.com
& Angelina Devine fotograf // 31 13 87 21 /
angelina@pinkstudio.dk
Pinkstudio by Angelina Devine

Skibhusvej 84

5000 Odense C

Så mange portrætter er finansieret indtil videre: [thermometer]