Personlig Bryllupsfotografering

Pinkstudio by Angelina Devine Rikke-og-Mikkel-739 Personlig Bryllupsfotografering
Min mission Som bryllupsfotograf skal jeg lære hvert og et af mine brudepar godt at kende. På den måde kan jeg bedst fange jeres kærlighedshistorie fra den store dag. Bryllupsfotografering er for mig, meget mere end blot opstillede portrætter. Stemningen, sjælen og kærligheden igennem dagen skal også fanges. Kærlighedshistorien skal blive til et smukt håndbundet album, som vil sprede glæde og varme minder igennem mange generationer. Jeres portrætter skal blive til jeres personlige vægkunst, til glæde og gavn i hverdagen.

Læs mere under portrættet

Pinkstudio by Angelina Devine Sabine-og-Jonas-549 Personlig Bryllupsfotografering

Personlig bryllupsfotografering

For at skabe smukke personlige portrætter fra jeres store dag, skal vi sammen igennem det vi kalder de seks F’er. De lægger stor vægt på møder både før og efter brylluppet, for at vi sammen kan skræddersy den perfekte oplevelse omkring jeres store dag. På den måde sørger jeg for at I får en unik oplevelse som munder ud i personlig kunst og minder fra jeres kærlighedsfest.

1. Forventningsmøde – Gratis og uforpligtende

Først skal vi helt uforpligtende mødes. Vi skal tale om jeres drømme og ønsker til såvel brylluppet i sin helhed, som til jeres bryllupsportrætter. I skal se på hvad jeg kan tilbyde jer, og føle at det matcher det I drømmer om. Det er her alle spørgsmål skal besvares, så I kan træffe valget: Er det Pinkstudio der skal stå for jeres bryllupsfotografering?

Mødet bør bookes så snart I har datoen fastsat.

 


2. Forberedelsesmøde

Sammen gennemgår tidsplanen for dagen, sørger for der er tid og plads til alt det I ønsker i løbet af dagen. Vi gennemgår også i detaljer, jeres ønsker til jeres portrætter samt jeres tanker omkring hvilke produkter I ønsker efterfølgende.

Mødet afholdes typisk 1-3 måneder før brylluppet.

3. Fotograferingen – jeres store dag

I løbet af selve dagen er min opgave at være så usynlig som muligt alt imens jeg fanger de bedste portrætter af jer, jeres gæster og den stemning der er. Min mangeårige erfaring gør at jeg ved hvordan jeg skal manøvre til et bryllup, så de bedste vinkler fanges uden at jeg står i vejen for gæster. Jeg er også god til at kommunikere med gæster og løse eventuelt problemer der opstår på dagen – for at så vidt så muligt at gøre mit til at dagen bliver så vellykket som muligt.


4. Finpudsning og design

Brylluppet er overstået, og nu skal de mange (og ofte sene) timer tilbringes foran skærmen. Jeres portrætter skal nøje udvælges og sammensættes, så I får en smuk tidslinje over dagen. Når jeres portrætter har fået sin endelige form, så designer jeg slideshows, album, takkekort samt væg-kollager.

Efterbehandlingen tager typisk 3 uger

5. Fremvisning

Med lidt god mad på bordet skal I nu opleve jeres portrætter for første gang. Vi skal sammen genopleve dagen, og nøje få finjusteret jeres album, takkekort og vægkunst til at matche jeres ønsker og drømme.

Mødet foregår typisk 3-6 uger efter brylluppet


5. Fernisering

Det er nu I skal se det færdige resultat, og for mange er dette et stort øjeblik. De fleste brudepar at gøre en fest ud af det og invitere venner og familie med til fernisering – jeg sørger for lidt lækre snacks.

Book jeres møde på:

Telefon
Email
Pinkstudio by Angelina Devine 4.-Marianne-og-Kim-portrætter-19 Personlig Bryllupsfotografering