Nye bryllupsportrætter?


Blev jeres bryllupsportrætter ikke som forventet – eller blev de slet ikke til noget? Udfyld spørgeskemaet og fortæl os jeres historie – den bedste historie vinder en serie nye bryllupsportrætter.

Heldigvis er langt de fleste brudepar lykkelige for deres bryllupsportrætter, men ind i mellem, så sker det at der går noget galt og der står et brudepar helt uden de portrætter de drømte om fra deres store dag. Hos Pinkstudio ønsker vi at alle får de portrætter de drømmer om – derfor vil vi give udvalgte par en ny chance til at hoppe i tøjet, sætte håret og få taget nye smukke portrætter – hvis ikke de første portrætter levede op til drømmen.

Sådan gør I:

Udfyld spørgeskemaet herunder – fortæl hvorfor jeres bryllupsportrætter ikke blev som I ønskede jer – og hvorfor netop I skal vinde en omfotografering.

Vinder I får I:

 • Et forvetning / planlægningsmøde
 • Bryllupsfotografering
 • Professionel efterbehandling af jeres portrætter
 • Fremvisning af jeres portrætter
 • Fernisering af jeres bestilte produkter.

Pinkstudio by Angelina Devine 171A4437 Nye bryllupsportrætter? Bryllup Nyheder Tilbud
[powr-survey id=3fd2682b_1521728442]

Pinkstudio by Angelina Devine Rikke-og-Mikkel-735 Nye bryllupsportrætter? Bryllup Nyheder Tilbud
Pinkstudio by Angelina Devine 1.-Line-og-Frank-kirken-106 Nye bryllupsportrætter? Bryllup Nyheder Tilbud  Pinkstudio by Angelina Devine 171A4402 Nye bryllupsportrætter? Bryllup Nyheder Tilbud  Pinkstudio by Angelina Devine 4.-Marianne-og-Kim-portrætter-1 Nye bryllupsportrætter? Bryllup Nyheder Tilbud  Pinkstudio by Angelina Devine 3.-Violete-og-Jørgen-portrætter-36 Nye bryllupsportrætter? Bryllup Nyheder Tilbud
Pinkstudio by Angelina Devine 171A4301-1 Nye bryllupsportrætter? Bryllup Nyheder Tilbud
Spørgsmål? Ring på tlf. 31 13 87 21