Hvem frier først?

Fejr Kærligheden med Et Livsvarigt Minde

I anledning af Valentinsdag og den unikke tradition omkring Skuddagen, inviterer jeg alle forelskede par til at deltage i min"Hvem frier først?" kampagne. Uanset om du er manden eller kvinden, er dette jeres chance for at vise jeres kærlighed, tage skridtet, og måske vinde et uforglemmeligt forlovelsesportræt på husets regning.Pinkstudio by Angelina Devine han-sagde-ja-2 Hvem frier først? Nyheder Portræt Tilbud

Sådan Deltager Du

  1. Frieri: Tag skridtet og fri til din elskede mellem nu og den 1. marts.
  2. Del Din Historie: Udfyld formularen nedenfor med jeres navne, kontaktoplysninger, og en kort beskrivelse af jeres frieri. Billeder fra det store øjeblik er meget velkomne!
  3. Vent Spændt: Jeg udvælger de mest rørende, kreative, eller sjove forlovelseshistorier til at vinde et gratis forlovelsesportræt taget af en professionel fotograf.

Hvorfor "Hvem frier først?"

Traditionelt set har Skuddagen været den dag, hvor kvinder "må" fri til mænd. Men i en verden, hvor kærlighed kender ingen grænser, hvorfor skulle vi vente på en bestemt dag? Vi opfordrer alle til at tage skridtet, når hjertet er klar - uanset om det er på Valentinsdag, Skuddagen, eller en helt almindelig tirsdag.

Præmien

De udvalgte par vil modtage en professionelt forlovelsesportræt-session, inklusive et fremkaldt portræt på mit flotte bambuspapir - et portræt hvor jeres kærlighed og unikke forbindelse vil blive foreviget. Dette minde vil ikke kun være en fejring af jeres forlovelse, men også en historie, I kan dele med kommende generationer.

Alt du skal gøre at udfylde formularen herunder - så hører du fra mig:

Spørgsmål?

Har du spørgsmål om kampagnen, tilmeldingsprocessen, eller noget helt tredje? Tøv ikke med at kontakte mig på Tlf. 31 13 87 21 . Jeg glæder mig til at høre jeres historier!

Lad Kærligheden Vinde

I en tid, hvor vi alle har brug for en smule mere kærlighed, lad os sammen skabe mindeværdige øjeblikke. "Hvem frier først?" er mere end en kampagne; det er en fejring af kærlighed i alle dens former. Vær modig, vis din kærlighed, og lad os forevige jeres forlovelsesøjeblik.

Spørgsmål?: Tlf 31 13 87 21