Gratis CV & ansøgnings tjek til arbejdsløse


Hvis vi alle sammen hjælper lidt, hjælper det rigtigt meget!

I forbindelse med at jeg tilbyder GRATIS CV PORTRÆT til arbejdsløse,  kan du også få Gratis CV & ansøgningstjek hos Hjalte Mansa.

Bemærk: Tilbydes kun d. 7/1 – tilmelding er nødvendig.

Pinkstudio by Angelina Devine lowres2 Gratis CV & ansøgnings tjek til arbejdsløse Nyheder TilbudKom til en hurtig og effektiv CV & Ansøgnings workshop med Hjalte Mansa, som til dagligt underviser på UCL i Odense. Hjaltes specialer er hoteller, restauranter, internationale relationer og netværk. Det er med disse indsigter at han til daglig underviser og vejleder sine studerende i relations dannelser, opsøgende netværk, jobsøgning og karriere planlægning.

Rygtet vil vide at han endnu aldrig har set en ansøgning, der ikke kunne forbedres – han påstår sågar at 95% af alle ansøgninger er irrelevante og bør skrives om! Så er du klar på at blive udfordret på din skrivestil og at se dine ansøgninger i et, måske, andet lys, så meld dig til her!

Vi sidder i grupper af maks. tre deltagere andre og Hjalte med varighed af 30 minutter for hver session. Alle sessioner starter kl. hel og halv, du bedes have CV-eksemplarer og dine 3 bedste ansøgninger med!

Husk at tilmelde dig 🙂