GÆSTEBLOG: Beliggenhed, Beliggenhed, Beliggenhed

Ugen gæsteblogger er Camilla Søgaard – Camilla laver en blogserie på 12 afsnit om hvordan man kommer af med de stædige kilo – fra frieriet frem til hvordan man fastholder vægttabet når bryllupsrejsen er overstået.

Camilla er centerleder, uddannet fitnessinstruktør og kostvejleder.

Vi er nået til fjerde del, i denne 12 måneders serie. Har du ikke læst de første kapitler, kan disse læses her: Fem dårlige vaner – Tre træningsformerStram op

Nu kommer den store dag tættere og tættere på. Måske har i allerede fundet et fantastisk lokale, at holde jeres bryllup i. Lokation gør meget for vores tankegang. Som menneske, kan vi hurtigt se om vi kan lide et lokale eller ej. Vi kan hurtigt mærke, om vi føler os hjemme eller malplaceret og derfor skal vi i dag se på hvor henne man kan træne og hvad der passer bedst til ens tankegang. For hvad passer egentlig bedst til dig. Vi har været lidt inde på det før – om man skulle vælge hjemmetræning, holdtræning eller hvordan. Nu udvider vi den lidt, til dem som er begyndt at træne eller har trænet før.

I sidste måned snakkede vi lidt om de forskellige former og hvordan man bedst kunne træne efter sin form. I dag skal vi så se på HVOR det kan ske henne.

Mange tror, at for at være aktiv, så skal man ned i et fitness center. Men dette er ikke sandt. Man kan være aktiv på mange måder og det handler bare om, at finde noget der fanger sin interesse. For nu sjovere man synes det er, nu oftere kommer man af sted.

Beliggenhed, Beliggenhed, Beliggenhed.

  • Fitness center

    Hvis vi starter med fitness center. Så er dette et sted for dig, der gerne vil blive bedre til den styrkemæssige del. Det er til dig, der måske er lidt nybegynder, som vil have mere erfaring inden for træning. Det er for dig, der gerne vil have lidt faste rammer og en rutine der bare kører.

  • Naturen

    Naturen er et fantastisk sted at træne. Udover, at man selvfølgelig kan få løbet mange ture, med fantastiske omgivelser. Så er det naturen faktisk også et godt sted at træne. Lav lunges hen af stierne, squats op af en trappe, armbøjninger op af en bænk, løft dig op i de store træ grene. Ja, det er kun fantasien der sætter grænser. Naturen er for dig, der er kreativ og som hellere vil se på naturen end betonvægge.

  • CrossFit

    Har du trænet i flere år og mangler du at prøve noget nyt, så kunne CrossFit måske være noget for dig. CrossFit er bygget op omkring styrke og kondition, med en masse funktionelle bevægelser. Hos de fleste CrossFit centre, må man prøve en gratis prøvetime.

Pinkstudio by Angelina Devine Christina-og-Jesper-ja-ja-577 GÆSTEBLOG: Beliggenhed, Beliggenhed, Beliggenhed Bryllup Gæsteblogs Nyheder Tips og Tricks
Book Camilla som din sundhedsvejleder.
Brug koden “pinkstudio15” og få 15% rabat på kostplaner, træningsplaner eller forløb (Koden gælder til og med 31/1 – 2020)

Om Camilla og hendes gæsteblog-serie


Camilla Søgaard:

Mit navn er Camilla. Jeg er uddannet kostvejleder og personlig træner. Jeg har derudover arbejdet som blogger og selvstændig kostvejleder under navnet sundhedsvejlederen, de sidste par år. Nu er jeg centerleder i et odenseansk fitness center. Jeg har størstedelen af min barndom været undervægtig. Da jeg blev 15, boede jeg i USA, hvor jeg blev overvægtig. Da jeg ét år senere tog tilbage til Danmark, vejede jeg nær de 100 kg. Jeg fik derfor interessen for træning og kost – og hvad det gør for kroppen. Jeg fik kæmpet mig igennem en lang hård kamp og stod her sidste år på scenen i kategorien Bikini Fitness, til newcomers i bodybuilding.

OM DENNE SERIE

I vil de næste mange måneder, få et indblik i det at tabe sig, holde vægten og få et sundere og bedre syn på kost og træning. Samtidig vil jeg i denne serie, sætte det sammen med at – DU SKAL GIFTES! Jeg tager emner op, som jeg ved alle  brude enten stresser over eller tænker på. Vi vil i denne serie have fokus på de store begivenheder i hele “forlovelse perioden” og sætte dem sammen med sundhedsrelateret emner. Lyder det sjovt? Så følg endelig med. Hver måned tager jeg et nyt emne op.

GENERELT
Instagram: @sundhedsvejlederen
Hjemmeside: www.sundhedsvejlederen.dk

Alle der bestiller kostplaner, træningsplaner eller forløb, får 15% ved brug af koden “pinkstudio15”. (Koden gælder til og med 31/1 – 2020)

Pinkstudio by Angelina Devine camilla GÆSTEBLOG: Beliggenhed, Beliggenhed, Beliggenhed Bryllup Gæsteblogs Nyheder Tips og Tricks
Mangler i bryllupsfotograf? Book et uforpligtende møde på tlf. 31 13 87 21