Eksklusive portrætter


Eksklusive portrætter er for dig, der gerne vil ud over det klassiske portræt, og skabe ekstraordinær kunst til dit hjem. Når vi skaber jeres eksklusive portrætter lægger vi vægt på at der er mere tid til planlægning, fotografering og efterbehandling. Vi starter med et personligt møde hvor vi gennemgår jeres præcise ønsker og behov – det er ganske uforpligtende – det er her vi sammen planlægger jeres fotografering.

2600

Graviditetsportrætter

En graviditetsfotografering er den perfekte måde at fange den helt særlige glød en kvinde har, når de første bånd mellem mor og barn dannes. Fotograferingen skræddersys til dine ønsker, og vi bestiller gerne flotte
kjoler, blomsterkranse eller andet hjem. Den kommende far og ældre søskende er naturligvis også velkomne til at deltage.

Værd at vide For at opnå det bedste resultat bør fotograferingen foregå omkring 32-34 graviditetsuge, og det anbefales at du booker tid i starten af din graviditet. Selve fotograferingen tager typisk et par timer. Ønsker man en stylist til hår og makeup skal der afsættes yderligere en time til dette.


Pinkstudio by Angelina Devine Marlene-246 Eksklusive portrætter
Pinkstudio by Angelina Devine Mynthe-17 Eksklusive portrætter

Nyfødt portrætter

Et lille nyt menneske er noget helt særligt. Hos Pinkstudio.dk sørger vi for at få dette foreviget i smukke portrætter til et værdifuldt minde om den første tid. Vi anbefaler fotografering når den lille ny er 4-10 dage gammel. Ønsker du nyfødt fotografering bør du kontakte os i god tid inden fødslen.

Book jeres uforpligtende forventningsmøde på tlf. 31 13 87 21
Pinkstudio by Angelina Devine Rebecca-279 Eksklusive portrætter
Pinkstudio by Angelina Devine  Eksklusive portrætter
Pinkstudio by Angelina Devine Marlene-037 Eksklusive portrætter  Pinkstudio by Angelina Devine  Eksklusive portrætter
Pinkstudio by Angelina Devine Nikolai-1-år-050-2 Eksklusive portrætter

Pinkstudio by Angelina Devine Emilie-020 Eksklusive portrætter

Pinkstudio by Angelina Devine Søskende-dag-2-246 Eksklusive portrætter
Book jeres forventningsmøde på tlf. 31 13 87 21

Sådan skaber vi sammen smukke portrætter


De fem F’er er vigtige trin for at vi sammen kan skræddersy det forløb der giver jer den perfekte oplevelse, og skabe den smukkeste personlige kunst til jeres hjem. Læs mere om de fem F’er herunder.

Forventningsmøde


Inden vi går i gang, skal vi helt uforpligtende mødes.

Vi skal tale om jeres forventninger og ønsker til såvel fotografering som færdige produkter. I skal se på hvad Pinkstudio kan tilbyde jer, og se om det matcher det I drømmer om.


Fotograferingen

Det er selve dagen – det er nu vi skal skabe den gode stemning.

Jeg anbefaler man vælger tidspunkter der tilpasses de yngste deltagere, så alle er friske og veludhvilede. Børn før skolealderen bør altid have en formiddagstid.

Fotograferingen tilpasses individuelle behov, så det varer typisk fra 1-4 timer alt efter valget af fotografering og hvad der ønskes som færdigt resultat.


Finpudsning og design


Jeres portrætter bliver nøje udvalgt og efterbehandlet, så I får præcis det i har givet udtryk for til forventningsmødet. Når jeres portrætter har fået deres endelige form, designer vi slideshow, vægsamlinger og album tilpasset til jer.

Efterbehandlingen tager ca. 3 uger.


Fremvisning


Det er nu I skal opleve jeres portrætter for første gang. Vi skal sammen gennemgå portrætterne, finde jeres favoritter og finde ud af hvordan det endelige resultat passer ind i jeres hjem.

Det er her I investerer i de smukke færdige produkter. Den typiske familie hos Pinkstudio bruger for omkring 6000 og opefter, på produkter efter fotograferingen.

Fremvisningen varer oftest omkring en time og afholdes i studiet.


Pinkstudio by Angelina Devine Vilja-og-kjolen-043 Eksklusive portrætter

Fernisering


Det er nu vi skal se det færdige resultat, og for mange er dette et stort øjeblik. De fleste vælger at dele denne oplevelse med deres nærmeste venner og familie.

Ferniseringen foregår i studiet ca 3 uger efter fremvisningen.