Spar 3000 kr på professionel bryllupsfotografering

http://pinkstudio.dk/spar-3000-kr-paa-professionel-bryllupsfotografering/

Nogle gange kan det betale sig at være ude i sidste øjeblik!

Jeg har kigget min kalender igennem og har en ledig lørdag tilbage i løbet af sommeren. Hvis I endnu ikke har booket jeres  bryllupsfotograf,  kan I nu spare 3000 kr. på professionel bryllupsfotografering!

1. Line og Frank - kirken (106)

Normalpris fra: 4990 kr.
Nu fra: 1990 kr!

Book en tid til et uforpligtende forventningsmøde  på tlf  31 13 87 21

Kun Lørdag d. 15 Juli

Uanset hvilken pakke I vælger er disse ting inkluderet:

Forventningsmøde
Inden vi går i gang, skal vi helt uforpligtende mødes. Vi skal tale om jeres drømme og ønsker til såvel brylluppet i sin helhed, som jeres bryllupsportrætter. I skal se på hvad Pinkstudio kan tilbyde jer, og se om det matcher det I drømmer om. Det er her alle spørgsmål skal besvares, så I kan træffe valget: Er det Pinkstudio der skal stå for jeres bryllupsfotografering? Forventningsmødet foregår altid i studiet – og både den vordende brud og gom skal deltage i mødet.

Planlægningsmøde
Vi gennemgår nøje tidsplanen for dagen, hvem skal være hvor – og hvornår. Vi gennemgår også i detaljer, jeres ønsker til jeres portrætter og jeres tanker omkring hvilke produkter I ønsker efterfølgende.  I skal begge deltage i mødet.

Fotografering
Det er selve dagen – og timerne op til er hektiske, også for jeres fotograf. Udstyr og backup udstyr tjekkes en sidste gang, bilen pakkes, GPS indstilles og så går turen mod jer. I løbet af selve dagen er min opgave det meste af tiden at være usynlig imens jeg bevæger mig rundt og sikrer de bedste skud, uden på nogen måde at stjæle opmærksomheden fra jer. Når I vælger Pinkstudio som jeres bryllupsfotograf, får I en professionel fotograf, med mange års erfaring og en stor kærlighed for bryllupper.

Efterbehandling
Brylluppet er overstået, og nu skal de mange (og ofte sene) timer tilbringes foran skærmen. Jeres portrætter skal nøje udvælges og sammensættes, så I får en smuk tidslinje over dagen. Når jeres portrætter har fået sin endelige form, så designes der slideshow, album og takkekort.  Efterbehandlingen tager typisk 14 arbejdsdage.

Fremvisningsfest
Med lidt god mad på bordet skal I nu opleve jeres portrætter for første gang. Vi skal sammen genopleve dagen, og nøje få finjusteret jeres album, takkekort og vægge til at matche jeres ønsker og drømme. I skal regne med at afsætte cirka 4 timer til mødet. Mødet foregår typisk 3-6 uger efter brylluppet. Det typiske brudepar hos Pinkstudio, investerer fra 15.000 kr og opefter i færdige produkter i forbindelse med fremvisningsfesten – priser og produkter gennemgås naturligvis nøje til forventningsmødet. 

Fernisering
Det er nu jeres færdige produkter skal opleves for første gang, for mange er dette et stort øjeblik. Dette kan I vælge at dele med jeres venner og familie. I vælger selv om det skal være hjemme hos jer eller her i studiet. I kan naturligvis også vælge det skal være en helt privat begivenhed for kun jer to.

Bemærk: Album, vægkunst, takkekort etc. købes separat til jeres fremvisningsfest.

img_2891