Gratis bryllupsfotografering

http://pinkstudio.dk/slotsbryllup/

I forbindelse med at jeg skal deltage i internationale konkurrencer efterlyser jeg slotsbryllupper til brug i konkurrencerne. Derfor tilbyder jeg GRATIS bryllupsfotografering til jer der skal holde bryllup på et slot.

Tilbuddet gælder for bryllupper der bliver afholdt på slotte i Danmark (Fyn, Jylland, Sjælland) på ledige datoer i 2018 og frem til 31/3 2019.

[powr-form-builder id=99c2b13a_1522824393]

Sådan gør vi:

Når jeg har modtaget jeres besvarelse, kontakter jeg jer – og vi finder en dato der passer os alle tre, til et uforpligtende forventningsmøde (afholdt i mit studie i Odense).

Hvis vi på mødet finder ud af at jeg kan levere det I drømmer om, så betaler I et depositum (samme beløb som den pakke I vælger) – og så er jeg booket til jeres store dag.

Derefter følger vi samme plan som ved enhver anden fotografering: Et planlægningsmøde (afholdt i mit studie i Odense) når vi kommer tættere på brylluppet. Bryllupsfotografering på dagen, efter aftale på de foregående møder. Efterbehandling, finpudsning og design af jeres portrætter. Fremvisning og udvælgelse af jeres portrætter – her kan I bruge jeres depositum på Pinkstudios kvalitets  bryllups produkter. Sidst men ikke mindst afholder vi en fernisering, når jeres produkter er klar til at komme med jer hjem. Læs mere om de enkelte punkter her: Personlig bryllupsfotografering fra Pinkstudio

Specialiseret

Pinkstudio har ikke alene 10 års erfaring som bryllupsfotograf – men har også specialiseret sig i smukke kvalitetsprodukter – smukke album som holder i flere generationer, takkekort der bliver gemt og naturligvis moderne vægudsmykning.


Placeholder
Placeholder

Den lille forskel

Hos Pinkstudio er alle brudepar noget særligt og målet er at skabe noget unikt der matcher jeres personlighed og stil – og det gælder naturligvis også ved tilbud som dette. Den eneste forskel er: I får fotograferingen GRATIS – og vi forbeholder os retten til at bruge portrætterne til markedsføring og konkurrencer efterfølgende.

Spørgsmål? Kontakt os på tlf. 31 13 87 21

Skal I ikke giftes på et slot?


Vi elsker alle slags bryllupper – havefesterne, dem i skoven, hjemme i stuen eller i forsamlingshuset. Skal vi forevige jeres kærlighedshistorie – så book et uforpligtende forventnings møde på tlf. 31 13 87 21

Placeholder
Book på tlf. 31 13 87 21
Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder