Nyfødt fotografering

http://pinkstudio.dk/portrat/nyfoedt-fotografering/

Silas (ja ja) 129Et lille nyt menneske er noget helt særligt – Pinkstudio.dk sørger for at få dette foreviget i smukke portrætter til evigt minde om den første tid. Jeg anbefaler fotografering når den lille ny er 4-10 dage gammel.
Ønsker du nyfødt fotografering bør du kontakte mig i god tid inden fødslen.
Book din tid på tlf. 31 13 87 21

Bemærk: Pinkstudio.dk frabeder sig besøg af børn der ikke følger vaccinationsprogrammet, af hensyn til de små der endnu ikke er vaccinerede, eller dem der af helbredsmæssige grunde ikke kan modtage vaccinen.

Pinkstudio er specialiseret i moderne vægprodukter samt kvalitetsalbum.
Færdige produkter tilkøbes til opfølgningsmødet og er ikke inkluderet i prisen.

Værd at vide:

Angelina har i flere omgange været på kursus i nyfødt fotografering. Der er fokus på det smukke portræt, men også på ro og tid til såvel forældre som baby. Der er behageligt varmt i studiet for baby – tæt på de 30 grader. Så det anbefales at mor og far finder sommertøjet frem. Det anbefales at man medbringer skiftetøj (til de voksne) samt masser af stofbleer, da den lille ny i de meste af tiden er uden ble. Pinkstudio har masser af tæpper, små søde outfits og andet man har brug for til at få de der smukke unikke portrætter af den lille ny. Ældre søskende er naturligvis mere end velkomne, der er det dog en god ide med et sæt ekstra hænder, så de kan underholdes i mens vi får den lille ny til at sove tungt.

Alle Pinkstudio’s fotograferinger består af fem dele, for at sikre at vi opnår et ideelt resultat: Forventningsmøde, fotografering, efterbehandling, fremvisning og fernisering. Læs mere om det her.

Pris: 1990