Cake Smash fotografering

http://pinkstudio.dk/portrat/cake-smash/

cakesmashFå smukke, sjove og farverige portrætter fra barnets første fødselsdag. Ved en cake smash fotografering forvandles studiet til barnets helt egen fødselsdagsfest, med kage og flagranker. Pinkstudio sørger for at få det hele foreviget så barnets første fødselsdag bliver foreviget.  Book gerne tid mindst et par måneder før fotograferingen.
Book på tlf 31 13 87 21

Bemærk: Pinkstudio.dk frabeder sig besøg af børn der ikke følger vaccinationsprogrammet, af hensyn til de små der endnu ikke er vaccinerede, eller dem der af helbredsmæssige grunde ikke kan modtage vaccinen.

Pinkstudio er specialiseret i moderne vægprodukter samt kvalitetsalbum.
Færdige produkter tilkøbes til opfølgningsmødet og er ikke inkluderet i prisen.

Værd at vide:

Det anbefales at vi finder en tid om formiddagen, da det erfaringsmæssigt er der vi fanger børnene bedst. Ved forventningsmøde gennemgår vi farver og styling af fotograferingen – jeg bestiller gerne særlige baggrunde og rekvisitter hjem til fotograferingen – og naturligvis kage (+300). Jeg anbefaler at forældre har skiftetøj med også, da barnet med jævne mellemrum skal “indfanges” – og kage-indsmurte børn, giver kage-indsmurte forældre. Børn reagerer forskelligt på at få serveret en kage, nogle synes det er sjovt og spreder kage over det hele, andre bryder sig ikke om at blive fedtet ind – men fælles for det hele er at det giver nogle skønne farverige portrætter.

Alle Pinkstudio’s fotograferinger består af fem dele, for at sikre at vi opnår et ideelt resultat: Forventningsmøde, fotografering, efterbehandling, fremvisning og fernisering. Læs mere om det her.

Pris: 1499