Om

Om Pinkstudio.dkgammelt kamera (4)

– og om kvinden bag det hele.

Pinkstudio.dk er en enkelt-kvindes virksomhed med fokus på at skabe personlig vægkunst i høj kvalitet. Et af de vigtigste nøgleord for mig er service – jeg guider og vejleder mine kunder fra før fotograferingen til portrætterne er klar til at blive hængt op på væggen derhjemme. Det næste vigtige ord er kvalitet, de produkter I får med jer fra Pinkstudio.dk skal kunne holde resten af livet. Jeg følger hele tiden med i hvad der rører sig, både inden for stilarter men i høj grad også inden for moderne printformer som passer ind i de moderne hjem.

“Billeder hører til på væggen – ikke på harddisken”

Jeg er autodidakt fotograf – med andre ord stammer den erfaring og viden om fotografering, som jeg har, fra min tid som hobbyfotograf før 2007 – og fra min tid som professionel fra 2007 og frem. Min erfaring og min viden udbygges hele tiden, via kurser og messer jeg deltager i og på – både i ind og udland.

Indtil september 2014 var hovedsædet for Pinkstudio.dk i mit private hjem, hvor jeg havde et lille hjemmestudie – men da Pinkstudio.dk blev alt for stor til at bo hjemme, valgte jeg at flytte ud i lokaler i Odenses pulserende havnemiljø – med højt til loftet og plads til de store armbevægelser.

Tidligere har jeg blandt andet arbejdet med hjemløse, læst religionsvidenskab på SDU samt brugt noget tid som lærervikar, på både en almindelig folkeskole og på en specialskole. Min mangfoldige baggrund, gør at jeg er god til at omgås de fleste mennesker – både de voksne og børnene – hvilket også afspejler sig i min måde at fotografere – der er rigeligt plads til det lidt skæve – og det der ikke passer ind i de firkantede rammer. Mit arbejde med børn – både de helt almindelige børn. og dem der kræver lidt ekstra gør også at der her i Pinkstudio.dk er plads, tid og tålmodighed til børnene – også de børn der ikke kan sidde stille.

“Hvis vi alle sammen hjælper lidt, hjælper det rigtigt meget”

Det er min livsfilosofi, og derfor udfører jeg årligt ca 4 ugers frivilligt arbejde igennem Pinkstudio.dk – hvert år fotograferer jeg gratis på mødrehjælpen i Odense, i grupperne for unge mødre. Når der er tid og mulighed for det, hjælper jeg Motorsport For Life med at fange de smukke smil der deles ud når vi giver kronisk syge børn oplevelser for livet igennem motorsportens mange ildsjæle, jeg støtter desuden julehjælpen og har i flere omgange lavet gratis CV fotografering for arbejdssøgende.

– Angelina