Mors største ønske

Placeholder

Opfyld mors største ønske: Portrætter af børnene

Mors dag fotografering: 500 kr.

Der er meget begrænsede pladser:, fotografering lørdag d. 14/4 – samt gennemsyn af jeres portrætter d. 15/4 (tiderne tildeles efter rækkefølge når I tilmelder jer)

Det får I:

  • 20 min. fotografering i studie.
  • Professionel efterbehandling af jeres portrætter.
  • 5-10 portrætter at vælge i mellem til udvælgelsen
  • Vejledning når I skal udvælge jeres portrætter
  • Indpakning af gave, hvis ønskes.

Til udvælgelsen køber du de produkter du (eller rettere mor) ønsker dig.

Vælg i mellem:

Klassikeren:
Kvalitetsprint i dansk produceret ramme, syrefrit træ samt refleksfrit glas – op til 18×24

500,-

Det lille ekstra:
En triplex – består af tre portrætterr – op til størrelse 20×30

2500,-

Til væggen:
Pinkstudios smukke vægprodukter – printet på metalplader.

Fra 3000,-

Særligt mors dag tilbud:
Smuk æske med 5 stk opklæbede og laminerede portrætter til f.eks gallerihylder:

20×30 : 4500,-
30×40: 7500,-


[powr-form-builder id=745b226d_1519738529]

Placeholder

Alle Pinkstudios produkter er af højeste kvalitet – skabt til at bringe glæde i mange generationer.

Det med småt: (som står ret stort)

Ved fotografering: Ankom 15 minutter inden jeres tid, så er der tid til at få overtøj af og at næserne holder op med at løbe inden fotograferingen.

Ved udvælgelse: Ankom til tiden.

Afbud!
Bemærk at vi ikke refunderer bookinggebyret ved afbud. Afbud bedes meldes på tlf. 31 13 87 21 – ved afbud mere end 48 timer før fotograferingen veksler vi bookinggebyret til et gavekort.

Ved spørgsmål ring:
Tlf. 31 13 87 21

Tips og tricks

Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder

Vælg neutralt, klassisk tøj, på den måde får I klassiske portrætter der holder i mange generationer. Undgå mønstret tøj og skarpe farver. Man kommer langt med en hvid top og et par almindelige bukser eller en strutskørt.

Undgå at fortælle barnet hjemmefra at det skal smile, så undgår vi oftest de falske smil og skal nok få fremtryllet de ægte undervejs.

Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder

I god tid – eller I absolut sidste øjeblik?


Når jeg på denne tid af året taler med brudepar om at booke fotograf, så oplever jeg noget pudsigt. Der er nogle der skal giftes til Juni, der “slet ikke er nået så langt endnu” – og andre der skal giftes om to år, “der ligeså godt kan få det på plads”. Der er ingen rigtig måde at gøre det på – det er jer der bestemmer hvordan jeres bryllup skal planlægges og hvordan det passer bedst til jer som par.

Hos Pinkstudio kvitterer vi derfor med et godt tilbud,
til jer der er i sidste øjeblik – såvel som  til jer der er i god tid.

Placeholder

Til jer der er i god tid!

Vi spår at 2-2-19 samt 19-10-19 bliver næste års mest populære datoer! Så hvis I er first-movers på de datoer og booker inden 1 maj 2018 – så trækker vi 3000 kr fra på hel eller halvdags bryllupsfotografering.  Det eneste I skal gøre er booke jeres uforpligtende forventningsmøde.

Til jer der er i sidste øjeblik!

Vi har både d. 7/4 samt d. 21/4 ledige (det er lige om lidt!) – ønsker I en af disse datoer, så trækker vi 5000 kr fra prisen på bryllupsfotografering (Og ja, det betyder den vores vielse og portrætter er gratis)


Placeholder
Book på tlf. 31 13 87 21

Tips til bryllupsplanlægning


Når man planlægger sit bryllup, så er det en god ide at lave en prioriteringsliste. Hvad er vigtigst for jer – både budget og tidsmæssigt. Er stedet hvor festen skal holdes det der er vigtigst for jer, så er det det I booker først – er datoen det vigtigste, så skal I finde det sted der er ledig på datoen – og så videre. Det samme gælder når det kommer til budgettet – find ud af hvad er vigtigst for jer – er det musikken? Er det maden? Kjolen, ringene eller fotografen? Der er ingen rigtige svar på hvad det er det vigtigste – det er jer som par der skal finde ud af hvad der vigtigste for jer.

Placeholder
Pinkstudio hjælper også gerne med

HUSK!

Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder

Selvom venner og familie gerne vil give jer velmenende råd omkring hvad I skal og bør gøre – hvor mange eller få penge I skal bruge på de forskellige poster – og hvornår tingene skal gøres – så er det altså jeres bryllup – og jeres valg. I skal have såvel planlægning som en dag der matcher jeres ønsker og behov.

Placeholder
Book et uforpligtende møde på tlf. 31 13 87 21

Tips til familieportrætter


Desto flere personer man skal have til at samarbejde på et portræt, desto mere udfordrende bliver opgaven. Her hos Pinkstudio nyder vi dog de udfordrende opgaver og synes enhver fotografering skal være en fest – især for børnene. Videoen herover giver et skønt indblik i hvordan et helt almindeligt forløb hos Pinkstudio foregår – og herunder finder I et par tips til hvordan I bedst muligt forbereder jer selv og børnene på jeres fotografering.

Placeholder

Ta’ en fridag!

Ikke fordi fotograferingen tager en hel dag, men børnene kan godt mærke hvornår der er god tid – og forældres stress (og mangel på samme).  Hos Pinkstudio har vi også åbent i ferierne, så med lidt planlægning, så finder vi også en tid til skolebørnene. Og så kan familien få en hygge dag sammen efter fotograferingen.

Vores erfaring med de mindste fortæller os at det bedste resultat får vi når fotograferingen foregår inden middagsluren, det er der vi får flest smil og mest samarbejdsvilje.

Hos Pinkstudio har vi åbent tirsdag-fredag efter aftale – og som nævnt også i såvel vinter-, påske-, sommer og efterårsferien.

Forbered børnene

Men ikke for meget! I må gerne fortælle dem at nu skal vi til fotografen, vi skal have det sjovt sammen – og få noget smukt der kan hænge på væggen efterfølgende (og måske hemmelige gaver – hemmeligheder er sjove)

Men undgå at fortælle dem at de skal smile (det skal vi nok få dem til), at det er vigtigt de sidder stille (det er ikke så vigtigt).

Giv dem indtrykket af at vi skal have det sjovt sammen. For det er præcis det vi skal – tilbringe en hyggelig og sjov stund sammen, med masser af grin.

10 års erfaring med at få børn til at grine og smile gør at vi nok skal få fanget det der øjeblik – hvis blot vi kan få mor og far til at trække vejret dybt og nyde øjeblikket.


Placeholder
Placeholder

Planlægning

Hos Pinkstudio starter vi altid med et uforpligtende forventnings og forberedelsesmøde.  På den måde er jeres fotografering planlagt i god tid,  omgivelserne udvalgt (studie, i naturen, hjemme i stuen – alt kan lade sig gøre) – I er nøje vejledt i påklædning, så portrætterne kommer til at matche jeres personlighed såvel som jeres hjem.

Book jeres forventningsmøde på tlf. 31 13 87 21

Hoda og Khaled

Placeholder

Kort fortalt

  • Dato: 20-5-2017
  • Sted: Valdemar slot
  • Antal gæster: 100+
  • Budget: 150.000+

Kjolen

Min kjole skulle ikke være den helt store prinsesse kjole som mange leder efter. Jeg vidste helt præcist hvilken type kjole det skulle være.
Jeg fandt Celina Christensen på nettet som tilbød de smukkeste bohéme/vintage kjoler. Og her fandt jeg den helt rigtige. Det var den 3. kjole jeg prøvede i samme butik og vi var alle (brudepigerne) helt overbevist om at det skulle være den. Jeg var den eneste i Celinas showroom, så der var god tid til mig. Kjolen havde den smukkeste blonde ryg, et smukt fald i det lækreste silke med et lille diskret slæb. Den skulle være min.


Placeholder
Placeholder

Jakkesættet

Khaled var i et smukt skræddersyet sæt fra Morten Rex’ Fashion Lab

Skal Pinkstudio forevige jeres kærlighedshistorie?
Book et uforpligtende forventningsmøde på tlf. 31 13 87 21

Stedet


Min mand ville have at festen skulle være stor og smuk. Efter Angelinas bedste anbefalinger, blev det på Valdemars Slot. De havde plads til alle gæsterne, samt overnatningen, og selvfølgelig faciliteterne til hele seancen. Oplevelsen med dem var fantastisk. Der var intet der manglede og vi kunne ringe på alle tider af døgnet hvis der var spørgsmål. De var utrolig hjælpsomme og der var intet de ikke kunne løse. De havde godt overblik og tog en kæmpe byrde fra vores skuldre ved at varetage så mange opgaver.

Placeholder

Pinkstudio


Angelina havde en super professionel tilgang og præstation under hele vores forløb. Vi fik de bedste råd og vejledning til hvordan hele processen skal foregå og her inddrog hun sine mange års erfaring til stor fordel for os.

For os var det meget vigtigt vi fik de helt rigtige øjeblikke med, på vores store dag, og man må sige hun fik det gjort til fulde. Portrætterne var smukke og vigtigst var de naturlige.

Derudover var de produkter hun tilbød, langt over vores forventninger! Kvaliteten var unik og fejlfri. Vi har fået utrolig mange positive tilbagemeldinger på produkterne – særligt takkekortene som var helt exceptionelle.

Takket være Angelina har vi i dag portrætter vi kan kigge på, og stadig få gåsehud. Vi vil til enhver anden begivenhed gøre brug af Pinkstudio, fordi hun virkelig kan sit håndværk! Hun leverer varen perfekt – på alle punkter.

Placeholder

Placeholder
Placeholder

Beskriv et særligt øjeblik fra dagen: “Da jeg trådte ud af slottet og kiggede ud over alle gæsterne og min mand som ventede på mig var meget specielt. Vielsen foregik udenfor på den store græsplæne med den store sø og havet som baggrund. En sanger spillede “Marry me” af Train.”

Hvordan ser jeres kærlighedshistorie ud? Book på tlf. 31 13 87 21