Jeg er blevet forelsket …

http://pinkstudio.dk/jeg-er-blevet-forelsket/

.. eller “Undskyld jeg roder part 2”

Lad os starte med forelskelsen:

 

Mødelokale 032

Den nye lysekrone – jeg vil gå endnu længere end at sige jeg er forelsket, jeg ELSKER den …

Jeg vil dog måske også påstå jeg er forelsket i mit nye gulv, de nymalede vægge og alt det andet smukke.

Vi starter lige med lidt før billeder fra mødelokalet:

mødelokale 002mødelokale 003mødelokale 004mødelokale 006

Og så lidt “undervejs” billeder – for det er (åbenlyst) ikke helt færdigt endnu, men øj altså – det ser godt ud:

Mødelokale 024Det nye bord (minus den nye bordplade, men den kommer snart!) – stolene og den fantastiske lysekrone!

Mødelokale 030

Det nye bord + ekstra bordet til når jeg holder kursus – og naturligvis stadig uden bordplader – men lige om lidt.

Mødelokale 029I stedet for de pink hylder bliver der her monteret en galleriskinne, hvor de lækre billeder kommer til at hænge.

 

 

dermanglerlidt

Der mangler helt åbenlyst lidt endnu – f.eks at få lavet det sidste el (bare rolig, der er ikke noget der er farligt / man kan få stød på, stikkontakterne er blot ved at blive malet!) – at få bordpladerne hjem – fjernsynet op og hænge på væggen og monteret gardiner – og så naturligvis galleriskinnen og de nye smukke billeder.
Mødelokale 038

I mit babystudie er der også kommet nyt gulv – og en rigtig lampe – maling og istandsættelse kommer efter der bliver skiftet vindue – men gulvet har godt nok pyntet!

Mødelokale 041    Og sidst men ikke mindst har mit kontor også fået nyt gulv og en klat maling, det har løftet rummet gevaldigt – så der skal “bare” lige sættes ting på plads igen, så er det bedre end fra nyt af 🙂