I god tid – eller I absolut sidste øjeblik?

http://pinkstudio.dk/i-god-tid/

Når jeg på denne tid af året taler med brudepar om at booke fotograf, så oplever jeg noget pudsigt. Der er nogle der skal giftes til Juni, der “slet ikke er nået så langt endnu” – og andre der skal giftes om to år, “der ligeså godt kan få det på plads”. Der er ingen rigtig måde at gøre det på – det er jer der bestemmer hvordan jeres bryllup skal planlægges og hvordan det passer bedst til jer som par.

Hos Pinkstudio kvitterer vi derfor med et godt tilbud,
til jer der er i sidste øjeblik – såvel som  til jer der er i god tid.

Placeholder

Til jer der er i god tid!

Vi spår at 2-2-19 samt 19-10-19 bliver næste års mest populære datoer! Så hvis I er first-movers på de datoer og booker inden 1 maj 2018 – så trækker vi 3000 kr fra på hel eller halvdags bryllupsfotografering.  Det eneste I skal gøre er booke jeres uforpligtende forventningsmøde.

Til jer der er i sidste øjeblik!

Vi har både d. 28/4 samt d. 19/5 ledige (det er lige om lidt!) – ønsker I en af disse datoer, så trækker vi 5000 kr fra prisen på bryllupsfotografering (Og ja, det betyder vores vielse og portrætter er gratis)


Placeholder
Book på tlf. 31 13 87 21

Tips til bryllupsplanlægning


Når man planlægger sit bryllup, så er det en god ide at lave en prioriteringsliste. Hvad er vigtigst for jer – både budget og tidsmæssigt. Er stedet hvor festen skal holdes det der er vigtigst for jer, så er det det I booker først – er datoen det vigtigste, så skal I finde det sted der er ledig på datoen – og så videre. Det samme gælder når det kommer til budgettet – find ud af hvad er vigtigst for jer – er det musikken? Er det maden? Kjolen, ringene eller fotografen? Der er ingen rigtige svar på hvad det er det vigtigste – det er jer som par der skal finde ud af hvad der vigtigste for jer.

Placeholder
Pinkstudio hjælper også gerne med

HUSK!

Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder

Selvom venner og familie gerne vil give jer velmenende råd omkring hvad I skal og bør gøre – hvor mange eller få penge I skal bruge på de forskellige poster – og hvornår tingene skal gøres – så er det altså jeres bryllup – og jeres valg. I skal have såvel planlægning som en dag der matcher jeres ønsker og behov.

Placeholder
Book et uforpligtende møde på tlf. 31 13 87 21