Vielse og portrætter.

http://pinkstudio.dk/bryllup/pakke1/

Valget for jer der blot ønsker at få de vigtigste elementer med. Fotograferingen starter når gæsterne ankommer til vielsen og slutter når vi efter vielsen har skabt jeres portrætter.
Book en tid til et uforpligtende forventningsmøde på tlf. 31 13 87 212. Vibeke og Christoffer - Portrætter (40)

Pinkstudio er specialiseret i moderne vægprodukter samt kvalitetsalbum.
Færdige produkter tilkøbes til fremvisningen og er ikke inkluderet i prisen.

Værd at vide:

Bryllupsfotografering hos Pinkstudio består af seks dele, for at sikre at vi sammen opnår det bedste resultat: Forventningsmøde, planlægningsmøde, fotografering, efterbehandling, fremvisning og fernisering. Læs mere om det her.

Pris 4990

“Vi mødte Angelina til bryllupsmessen 2016, vi startede med at blive draget af de sindsyge flotte billeder hun havde med til udstilling. Efter blev vi hurtigt enige om at det jo ikke kunne skade at lave et planlægnings møde og se hvad hun kunne tilbyde. Og det har vi aldrig fortrudt. Vi faldt i hak med hende lige fra vi trådte ind af døren. Og endte da også med at side i lang tid og snakke. Vi har fået det fedeste resultat og minder i de billeder vi har fået. Og det bliver også pink studie der både skal stå for vores graviditets fotografering, og efterfølgende af vores barn.” ~Christina & Jesper