Heldags bryllupsfotografering

http://pinkstudio.dk/bryllup/heldag/

Valget for jer der vil sikre at alle øjeblikke fra jeres store dag, bliver dækket.

Det hele fanges

Der fotograferes fra når gæsterne ankommer til
kirken og indtil brudevalsen er danset og sokkerne klippet.


Sådan gør vi

Bryllupsfotografering hos Pinkstudio består af seks dele; Forventningsmøde, planlægningsmøde, fotografering, efterbehandling, fremvisning og fernisering. Læs mere om det her.

Book en tid til et uforpligtende forventningsmøde
på tlf. 31 13 87 21

Kørsel

Når I vælger en heldags bryllupsfotografering fra Pinkstudio, er kørsel inkluderet i hele landet.


Det kan vi

Pinkstudio er specialiseret i moderne vægprodukter samt kvalitetsalbum. Færdige produkter tilkøbes til fremvisningen og er ikke inkluderet i prisen.

Pris 12900

Vi kan kun komme med de bedste anbefalinger til Angelina og Pinkstudio!

Vi var til bryllupsmessen i Odense i februar 2016, det var slet ikke en fotograf vi skulle finde den dag, vi havde egentlig fundet en anden, vi ville bruge. Men for det første så er Angelina super kreativ, så da vi så hendes stand og de flotte albums krævede det ikke meget overtalelse.

Et møde skulle der til, og hun blev valgt til at forevige vores store dag. Hvilket har vist sig at være det helt rigtige valg! Angelina er super nærværende både i forløbet op til, på selve dagen og i efterforløbet. Hun er den bedste til at guide og komme med ideer, så man er sikker på, man får det, man ønsker sig. Vores gæster var så positive over hende på selve dagen. Hun ved lige hvor hun skal stå for at få de rigtige billeder og så hun samtidig ikke står i vejen for gæsternes udsyn. Samtidig så fik vi alle et lille smugkig i løbet af aftenen af billederne, som blev taget af os efter vielsen.

Men udover at være den bedste fotograf for os, så har hun også været en stor hjælp i forhold til planlægningen så som tidsplan for dagen og generelle spørgsmål og hvad bryllupper skal indeholde. Hvis man kunne give stjerner, ville vi give hende så mange, som man nu kan. Vi kan ikke sætte en finger på noget!Line og Frank