Halvdags bryllupsfotografering

http://pinkstudio.dk/bryllup/halvdags/

Valget for jer der gerne vil have dækket en stor del af jeres dag.

Det meste fanges

Jeres bryllups fotograferingen starter når gæsterne ankommer til kirken, og slutter når I går til bords.


Sådan gør vi

Bryllupsfotografering hos Pinkstudio består af seks dele; Forventningsmøde, planlægningsmøde, fotografering, efterbehandling, fremvisning og fernisering. Læs mere om det her.

Book en tid til et uforpligtende forventningsmøde
på tlf. 31 13 87 21

Værd at vide

Når I vælger en halvdags bryllupsfotografering fra Pinkstudio, er kørsel inkluderet de første 100 km.

Udover 100 km: 3 kr. pr km (+ evt. broafgift)


Det kan vi

Pinkstudio er specialiseret i moderne vægprodukter samt kvalitetsalbum. Færdige produkter tilkøbes til fremvisningen og er ikke inkluderet i prisen.

10000

“Vi er simpelthen så glade for vores smukke billeder. Vi købte et 30×30 album med omkring 60 opslag. Den er så smuk – billederne er klare og flot opstillet.

De store billeder (vi valgte 2 stk. 50×70 i glas) er så skønne. Jeg kigger på dem hver dag – Angelina hjalp os med at vælge de helt rigtige.

Vi valgte at blive fotograferet før vielsen, med samme opstilling, som når jeg skulle føres op, og det føltes virkelig som om min mand og jeg var alene i verden – vi opdagede nærmest ikke at nogen susede omkring os og fotograferede. Det samme under vielsen. Det var helt, som det skulle være.

Da Angelina troede at hun skulle stå i en mose for at få den rigtige vinkel på et bestemt billede, tøvede hun ikke med at gå i gang med at søge efter vaders… det viste sig at være dybt ukrudt, der gik hende til taljen, så vaders fik hun dog ikke brug for.” Anni & Lars