Bryllupsfotografering

http://pinkstudio.dk/bryllup/fotografering/
Placeholder

Heldags fotografering

Valget for jer der vil sikres at alle øjeblikke bliver dækket. Der fotograferes fra når gæsterne ankommer til kirken og indtil brudevalsen er danset og sokkerne klippet.

Helddagsfotografering inkl. 30 sider smukt håndbundet album og USB med slideshow samt webfiler:

25000

Halvdags fotografering

Valget for jer der gerne vil have dækket en stor del af jeres dag. Fotograferingen starter når gæsterne ankommer til kirken og slutter når I går til bords.

Halvdagsfotografering inkl. 30 sider smukt håndbundet album og USB med slideshow samt webfiler:

20000


Placeholder
Placeholder

Vielse og portrætter

Valget for jer der blot ønsker at få de vigtigste elementer med. Fotograferingen starter når gæsterne ankommer til vielsen og slutter når vi efter vielsen har skabt jeres portrætter. Kan kun bookes på Fyn.

Fotografering af vielse samt portrætter – inkl. 30 sider smukt håndbundet album og USB med slideshow samt webfiler:

15000

Book jeres uforpligtende forventningsmøde på tlf. 31 13 87 21

Anbefalinger


“Vi har kendt Angelina fra Pinkstudio privat i mange år. Og alligevel havde hun en super professionel tilgang og præstation under hele vores forløb. Vi fik de bedste råd og vejledning til hvordan hele processen skal foregå og her inddrog hun sine mange års erfaring til stor fordel for os. Vi har mange gange før brugt Pinkstudio, men til de mindre portrætbilleder. For os var det meget vigtigt vi fik de helt rigtige øjeblikke med, på vores store dag, og man må sige hun fik det gjort til fulde. Portrætterne var smukke og vigtigst var de naturlige. Derudover var de produkter hun tilbød, langt over vores forventninger! Kvaliteten var unik og fejlfri. Vi har fået utrolig mange positive tilbagemeldinger på produkterne – særligt takkekortene som var helt exceptionelle. Takket være Angelina har vi i dag portrætter vi kan kigge på, og stadig få gåsehud. Vi vil til enhver anden begivenhed gøre brug af Pinkstudio. Ikke kun fordi hun er en god veninde, men fordi hun virkelig kan sit håndværk! Hun leverer varen perfekt – på alle måder.”
~ Hoda og Khaled

Placeholder

Da min mand friede tilbage i januar 2015 sagde jeg at hvis jeg skulle giftes så ville jeg have Pinkstudio som fotograf – og sådan blev det. Vi satte dato og bookede Pinkstudio allerede i 2015 og hele vejen igennem planlægningen har vi haft god kontakt med fotografen. Møderne undervejs har også bare gjort at vi følte os i rigtig gode hænder og vidste at vores ønsker blev imødekommet. Angelina ved ALT om bryllupper og der har bare ikke været nogen tvivl om at hun var det helt rigtige valg til en af de nok vigtigste ting på vores store dag – nemlig minderne og at fange de helt rigtige øjeblikke. Jeg har haft stor glæde af at have en at spørge til råds undervejs i vores planlægning.

De smukke færdige portrætter på væggen vidner også om at Angelina bare er super god til sit job. Ikke nok med at vi havde fundet den helt rigtige fotograf så assisterede Angelina også ved gaveåbningen og hjalp mig ind og ud af biler hele dagen. Vi var så heldige at få lov til at køre med i hendes bil fra receptionen og ud til fotografering samt videre til fest og det var med Asti på bagsædet og det hele. Jeg har følt at hun var meget mere end blot fotografen den dag. Ud på natten fik vi rigtig mange henvendelser fra vores gæster der roste fotografen så der var slet ingen tvivl om at hun var meget professionel og også venlig. Vi købte en heldags fotografering og vi har ikke på noget tidspunkt fortrudt at vi valgte at prioritere fotografen som noget at det vigtigste og en af de største poster i budgettet. For bagefter er det minderne der tæller og jeg elsker at have de minder på væggene omkring mig. Jeg føler vi har fået en rigtig god behandling og super flotte kvalitetsprodukter.
~Anne-Louise og Jens

Placeholder

Vi vandt en konkurrence med forlovelsesfotografering og fik nogle super lækre portrætter ud af det. Den dag, blev vi enige om at hun skulle være fotografen til vores bryllup og vi har aldrig fortrudt det. Vi har fået de bedste portrætter, et super lækkert album og nogle flotte takkekort. Angelina har vejledt os med stor entusiasme, både omkring selve brylluppet, brudens nervøsitet, billedlokations osv. Hun er en fotograf man føler sig tryg med.
~Camilla og Roy

Placeholder

Jeg elsker elsker elsker vores billeder! De er i top kvalitet og fortæller og viser præcis den stemning der var!

~Emilie og Magnus

Placeholder

Vi er yderst tilfredse med forløbet hos Pinkstudio helt fra første møde ved bryllupsmessen til det endelige resultat på væggen. Hele vejen igennem har vi følt os velkomne og vi har kunne stille alle de ‘dumme’ spørgsmål både om fotografering og billeder, men også om mange af de andre problemstillinger man møder som brudepar. Vi er 100% tilfredse.
~Violeta og Jørgen


Placeholder
Book forvetningsmøde! ... det er gratis og uforpligtende
Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder
Book et møde på tlf. 31 13 87 21