Boudoir fotografering

http://pinkstudio.dk/bryllup/boudoir/

sandra-15Boudoir er en betegnelse for pæne erotiske billeder. Boudoir fotografering er den perfekte morgengave til gommen – som en overraskelse til partneren – eller som den ideelle gave til dig selv.

Hos Pinkstudio er der forståelse for at det kan være rigtigt svært at “smide tøjet” foran en fremmed – det tager ofte tid at føle sig naturlig i den situation. Derfor sættes der ekstra god tid af til din boudoir fotografering.

Sådan skaber vi sammen smukke portrætter:

Forventningsmøde

Inden du vælger om det er Pinkstudio der skal stå for at skabe smukke portrætter af dig, skal vi først mødes. Du skal fortælle hvad dine ønsker og drømme er, sammen planlægger vi den idele fotografering til dig og dine ønsker. På mødet gennemgår vi nøje alt hvad der er involveret, inden du siger ja tak til fotograferingen – og planlægger så din fotografering hvis du ønsker det. Har du sagt ja tak, får du en velkomstguide med hjem, der giver tips og tricks til påklædning og lign.

Forventningsmøde tager typisk en times tid.

Fotograferingen

Du møder ind i studiet, hvor Dorthe fra ADO style, sørger for at dit hår og din makeup får dig til at ligne en million. Når Dorthe er færdig går vi sammen i studiet (eller på location hvis du ønsker det), og jeg vejleder dig til at få de smukkeste portrætter.

Hår, makeup og fotografering tager typisk omkring 3 timer.

Efterbehandling

Fotograferingen er overstået, og nu skal de næste timer tilbringes foran skærmen. Dine portrætter skal nøje udvælges og sammensættes, så de matcher det resultat du ønsker dig. Når dine portrætter har fået sin endelige form, så designes der et slideshow, album og vægkunst, alt efter de ønsker du har givet udtryk for til vores forventningsmøde.

Efterbehandlingen tager ca. 14 arbejdsdage.

Fremvisning:
Det er nu du skal opleve dine portrætter for første gang. Vi skal sammen gennemgå portrætterne, finde dine favoritter og få fundet ud af hvordan dit endelige resultat skal udformes. Det er her du  investerer de smukke færdige produkter. Hvad du skal forvente at investere for at få det du ønsker dig,  gennemgår vi naturligvis altid på forventningsmødet, inden I booker en fotografering. Den typiske boudoir kunde hos Pinkstudio investerer fra 4000 kr og opefter på færdige produkter, oftest i form af et album.

Fremvisningen varer som oftest omkring en time og afholdes i studiet. 

NYHED! Fernisering:
Det er nu dit færdige produkt skal opleves for første gang, for mange er dette et stort øjeblik. Du kan vælge at dele denne oplevelse dine nærmeste veninder, din partner eller holde det privat, kun for dig.

Ferniseringen foregår i studiet

Pris: 2899

 

Pinkstudio.dk er specialiseret i moderne vægprodukter samt kvalitetsalbum.
Færdige produkter tilkøbes til opfølgningsmødet og er ikke inkluderet i prisen.